tiistai 1. tammikuuta 2013

Sunnuntai aksaa ja uusi vuosi.

 
Sunnuntaina suuntasimme Erjan kanssa hallille, harjoitus oli peräisin Erjan aikaisemmin käymästä valmennuksesta, sitä sitten puitiin kun valmennuksessa homma ei oikein ollut ottanut onnistuakseen - mutta nyt ei kyllä ollut pienintäkään ongelmaa :D
 
 


Armaalle rata ei ollut sinällään kovin hankala, mutta jostain syystä kehitteli sitten kuitenkin oman sovelluksen rataan ja oli aivan varma jotta vitos putken jälkeen tulloo nelos hyppy, voi argh. Toinen häntä huiskuen paineli hypylle kaikista kielloista huolimatta - tämä oli taas sarjassamme näitä, että se kyllä osaa JOS haluaa - mutta jos on kivempi tehä omia juttuja, sitten ei tarvii kuunnella! :D No joo kyl se muutaman todella hienonkin radan teki, mutta heti jos tsemppas enenpi niin rupes sooloilemaan ja esittelemään mitä kaikkea muuta hää osaa :D 
 
Lopuksi sitten tein Arpun kanssa vähän jotain oikean treenin poikasta, ykköshyppy, kakkos hypylle takaa kierto ja siitä kolmos putkeen ja palkka. Tuohon oli joku hieno ohjauskuvio, jonka nimeä en kyllä muista, mutta sen tiedän että niin on jotenkin IN tehdä :'D Pitänee yrittää saada videota noista ohjauskuvioista niin joku vois valaista mitä mikin "liike" on x)
 
Treenin jälkeen sitten mentiin poikiin kaa vielä Erjan luo sumpeille, Hilma sai jonkun viirauman ja rupes flirttailee Armaalle - huomasi kyllä ettei Armas oikein aluksi tiennyt miten suhtautua, mutta sitten kun sai juonesta kiinni, saatiin Erjan kanssa nauraa vedet silmissä kun kaks hyvin erikoisesti kommunikoivaa koiraa kommunikoi keskenään :'D Jos joku on kattonut lintujen soidinmenoja niin meno oli vähintään samaa luokkaa kun nuo kaks steppas samaa tahtia milloin minkälaisen kimahudksen ilmoille päästäen.. Ihan pöljiä. :D
 
Armas ja -ah niin ihana- Hilma
Tauno.
 
Maanantaina sitten palattiin maalle poikiin kaa Demin luo uuttavuotta viettää. Olin valmistautunut siihen jottei aikuiset pahemmin paukkeesta ota kilaria - joten en uskonut pennunkaan ottavan, ei tuo vielä ikinään paniikkia ole mistään vetänyt niin tokkopa nuo raketitkaan moista reaktiota aiheuttaisivat.
 
 
Kuten ennakoin, kukaan koirista ei pelännyt pauketta, joka alkoi kuulua kun lähitienoo alkoi rakettejaan ampua, pauke kuului ja valot vilkkuivat, ei MITÄÄN reaktiota keltään. Itse kun sitten ammuttiin Demi ei noteerannut, mutta sitten kun yksi raketti räjähti "meitä päin" ( oltiin siis huomattavan kaukana katsomassa, ja raketti räjähti ampujan yläpuolella, mutta se näytti siltä että olisi voinut olla lähempänäkin) niin sille Demi kyllä antoi kunnon vahtihaukun, että perkele tänne et tule, mutta seuraava raketti sitten meni vähän sivuun, ja sille ei taas moista reaktioita (ja koira oli irti, eikä lähtenyt ojentamaan rakettia). Häntä huiskui ja jatkoi lumipenkassa kaivelua.
 
Armas puolestaan luuli varmaan pyssyn ääneksi pamauksia - rupesi ihan täpinäissään kiertämään pihaa ja etsi oletettavasti pupua.. Ääliö :D Toisella oli kivaa, vaikka pettymys oli suuri kun pupua ei löytynyt.
 
Ricoa puolestaan meinasi sitten kiinnostaa liikaakin, olisi kyllä työntänyt nenänsä liian lähelle jos olisi päässyt! Kiinnosti niin maan pirusti, ei millään tapaa ollut pelokas, mutta lähinnä liian innokas. Loppuakohden malttoi jo istua nätisti sen aikaa kun raketit olivat taivaalla ja kuului pamahdus, mutta kaikista vaikeinta Ricolle oli pysyä aloillaan kun "valon säteet" levisivät, niitä olisi ollut niin kiva napsia! :D Voi että kun kysyi kakaran itsehillintää .. Noh enenpi vähempi hyvin tai hyvin huonosti aina malttoi olla nykäisemättä, mutta noh josko se ensivuonna jo istuu aloillaan ja kattelee vain, pääasia jottei välitä saati sitten pelekää pauketta. : ) Heti viimeisen raketin ammuttua laskin pennunkin irti ja samantien häntä huiskien meni kattomaan "laukaisu paikkaa" ja syämään rakettipakettien roskia :D Niin kauhuissaan koko kekara oli ;)
 
Sitten yölä rumpsautti vielä katolta lumet, eikä kukkaan koirista reakoinut mitenkään, itte heräsin ruminaan, mutta samantien samahdin, taisi koirilla olla sama reaktio, mutta Armaalta kyllä olisin puhahduksia odottanut, moisista epäilyttävistä äänistä.
 
Seuraavaksi yritän postata vuosikatsauksen ja tulevaisuuden suunnitelmia. :)


Ei kommentteja: