maanantai 11. elokuuta 2014

Maailman Voittaja 2014!

Pikku Tiitiäisen Amoral 'Otto'

Tuomari: Podesta Ramon, Chile

"Tulisi olla maskuliinisempi. Toivoisin paremman ylälinjan sekä enemmän kulmauksia. Tulisi liikkua tehokkaammin. Toivoisin parempaa pigmenttiä."

AVO H


Nyt on maailman voittaja koettu! Oli todella mahtava juosta oikeasti isossa kehässä sakemannin kanssa, kyllä siinä oli jo tekemisen meininkiä! :D Tuloksethan ei meillä kummoset ollut, mutta Ottoon olin kyllä tyytyväinen, herra skarppasi tosi hienosti esiintymisen kanssa! Kehän ulkopuolella meinasi ääntään avata, mutta kehässä sain jopa pidettyä herran hiljaa! Liikkui todella kivasti, ja sain todella juosta minkä kintuista lähti, niin silti ravissa pysyi, eikä mitään nykiytymistä yms. ja seisomaankin saa jo asetella, eikä tarvitse vaan toivoa että pysyy neljällä jalalla. Tuolta kun saisi tuon louskuttamisen pois, niin kehäkäytös olisi kyllä täyden 10 arvoista. :)

Kehittynyt käytös on huimasti, mutta vielä myö saadaan muutama näyttelytreenata. ;)

Tulihan sieltä shoppailtua kaikkea, Ricolle SPKL-liivit, Armaalle Zero DC:n valjaat, koirille tekonahkapatja, nameja/raksuja, jotain sakemannikrääsää mm. autonikkunatarra, treenitasku ja olikohan vielä jotahin :D



Niin ja kyyylllää meidän matkassa yksi tittelikoirakin oli, nimittäin Nooran Nemosta tuli JMV-14! Ehkä elämänsä karmeimmalla esiintymisellä, mutta ei kai se ihan turha piski oo

1 kommentti:

Sussu kirjoitti...

Ei hitsi! Te olitte siellä! Itse kävin vain nakkelemassa niskojani WDS:n saksanpaimenkehällä, enkä edes tullut ajatelleeksi, että siellä on niitä oikeasti hienoja koiria!

Ei vain tuomari arvostanut upeaa nuorukaista :DD Varmasti kuitenkin hieno kokemus!