torstai 2. huhtikuuta 2015

Treeniä ja irtijuoksemista.

Eilen käytiin Riksun kanssa treenaamassa Iidan ja Moran kanssa, tuli räpsittyä Morasta muutama treenikuvakin. Kyllä oli kaunista katsottavaa neidin tottis <3 Toiston kestävyys Moralla on jotain aivan mahtavaa, eikä väsyneenäkään ala ölisemään. Ai että mä tykkään! :) 

Riksun treenistä sen verran, että pitäisi enenpi tehdä treeniä silleen, että kentällä on joku huippukaveri treenaamassa, meinasi aika kova häiriö olla. Vihamiehet kentällä eivät enää niinkään aiheuta sydämmentykytyksiä teinissä, mutta siskolikka... voi että kun olisi joka liikkeen välissä tehnyt mieli pinkaista siskon perään, ja ekan seuruu pätkän jälkeen ampaisikin, mutta luojan kiitos sain karjaistua viime hetkellä takaisin, ja tuli jopa, vaikka oli jo aivan liki! :D

Muuten AVO-liikkeet hyvällä mallilla, mutta ennakoi ekan istumisen jälkeisen maahan menon lähes poikkeuksetta, joten sitä pitää nyt sitten treenata,  mutta muuten ei nyt äkikseltään tule mitään mieleen minkä takia ei voisi kokeisiin mennä. Niin, paitsi Demi joka pihtaa juoksujaan, ja siksi en uskalla ilmoittaa tuota teiniä minnekkään kokeisiin, kun minun tuurilla Demillä tärpit taas kokeen aikaan ja lopputulos on taattu, kun teinillä pällisekaisin kotioloista, niin ei varmasti kestä paketti kasassa. Toki kävi mielessä vaihtoehto, että ilmoitan sen kuunlopun kokeisiin ja jättäydyn pois, jos Demin juoksut ajoittuvat sopivasti kokeen kanssa päällekäin, onhan se parinkympin tappio, mutta ehkä en koe siihen konkurssia. Mietitään.




Treenin jälkeen sisarukset pääsivät laululavan taakse purkamaan ylimääräistä energiaansa irti hilluen, kyllähän tuota vauhtia (ja älämölöä) riitti.


Tälläistä tällä kertaa, tiedä milloin taas saa mitään aikaseksi, sillä eilinen kentällä käynti palautti minulle taas taudin ja ilta meni päälle 38' kuumeessa, niin pitänee ottaa taas ihan iisisti seuraavat päivät...

Ei kommentteja: