sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Vapun jälkifiilikset

Vappuna käytiin Joensuussa torilla Ricon ja Sylvin kanssa, ja sitten palauteltiin Sylvi ja käytiin vielä oman kylän toritapahtumassa ihmettelemässä heposia ja liperin ei niin hyvä tapaisia koiria. Olin ylpeä Riksusta, ei vastannut mihinkään rähinöihin, ja parit rapsutuksetkin sai. :)


Illasta lähdettiin savonrantaan, ja lauantai meni appivanhempien mökin saunan laatoituksen kanssa tapellessa, joka tarkoitti sitä, että paimenet saivat/joutuivat olemaan koko päivän pihalla, välillä pääsivät lenkille, kun avon sisarukset halusivat ottaa ne mukaan, ja sehän passasi. Enenpi vähempi olivat laattaliimassa koiratkin, kun pitihän se nenä työntää joka paikkaan.





Illalla koirat olivat niin poikki, että Demi näki vissiin jotain jännittävää unta, sillä kesken unien yhtä äkkiä alkoi vispata tassuillaan, ja nosti koko geesin pystyyn! Sitten taas nukkui ja kohta uudelleen! :D Oli kyllä suhteellisen karun näköistä, kun silmien valkuiaisetkin vilkkuivat!


Tänään sitten tultiin kotiin, ja Riksun kanssa käytiin BH-treeniä ottamassa kaupungissa Vinski veljen kaverina ja Demi sai pelata illalla älypelejä - tasan kerran, sillä Demin käsittelyn jälkeen nuo pelit tuppaa olemaan aika entisiä..


Myös Armas sai omaa aikaa, käytiin ekana postilaatikolla jalan ja sitten vielä mökkilenkki pyörällä. Niin ja ilta-aurinkokin käytettiin hyväksi kuvien muodossa:




Tälläistä tällä kertaa :)

Ei kommentteja: