tiistai 30. elokuuta 2016

Odottelua.


Viime päivinä "tätitettäväni" neiti 4v. on käynyt ahkerasti leikityttämässä tylsyyskuoleman partaalla olevaa Ricoa. Ollaan myös Ricon kanssa käyty isännän töissä vähän sonneja ja traktoreita ihmettelemässä, kun isännällä nuo työpäivät tuppaavat hiukan venymään. Sonnit kyllä kiinnostaa kovasti, mutta traktoreita ja muita koneita tuo on niin paljon nähnyt, ettei paljon kiinnostusta osoita moisia kohtaan. 




Ollaan Ricon kanssa myös kohoteltu kuntoa fillaroinnin merkeissä, sekä isännän ollessa jäähallilla, tutustuttiin vähän Outokummun lenkkimaastoihin, enpäs olekkaan tajunnut miten hyvät polut tuossa jäähallin kupeessa menee, sai huoleta juoksuttaa paimenta ilman, että ristin sielua nähtiin.




Demi parantelee kinttuaan edelleen, ja vaihtelen hyvin käyttää jalkaa. Demille (sekä Armaalle) olen tässä ruoka pohdintoja tehnyt. Leikkauksen jälkeen aloin syöttää vetskuille acanaa jossa olisi lisätyt nivelmömmöt, mutta sekä Demillä, että Armaalla lohkeilee kynnet nyt 2kk syömisen jälkeen, joten lienee joku puutos. Mietin myös voiko roimasti alentunut ruuan rasvaprosentti vaikuttaa noihin kynsiin.






Olen myös yrittänyt kyhätä meille vaihtelevalla menestyksellä oikeita kotisivuja! Vielä on hiukan työnalla, joten palataan niihin jahka ovat "julkaisu kelpoiset".

Ja niin, Moran ultra olisi ensiviikolla, kovasti jännittää. Muutoksia meidän laumarakenteeseen on kuitenkin tulossa, tilapaisesti vai pysyvästi - se on vielä auki, mutta niistä sittemmin lisää kun palaset loksahtavat paikoilleen.

Ei kommentteja: