Pentuja

Pennut syntyneet 27.09.2021
6U X 4N

ETSIN YHTEISTYÖKYKYISTÄ TAVOITTEELLISESTA HARRASTAMISESTA KIINNOSTUNUTTA SIJOITUSKOTIA NARTTU PENNULLE JOENSUUN SEUDULTA.


 
pikkutiitiaisen@gmail.com
Molemmat vanhemmat ovat terveystutkittuja ja terveeksi todettuja. Thealla on tehty myös MyDogDna-testi, sillä ei ole altiutta mihinkään testattuihin sairauksiin, ja se on DM "normaali".

T
hea on toiminut enimmäkseen aktiivisena perhekoirana emännän "ruuhkavuosien" keskellä, näyttelyissä on saatuna ERI SA, sekä luonnetestattu pistein 155+++. Lähtökohtaisesti mutkaton kaveri niin kotona kuin tienpäällä, ei iho- tai mahaongelmia. Kaikki ruokainen. Luonteeltaan ihmiselle avoin, täysin käsiteltävä, mutta ei juuri  viihdy vieraiden ihmisten lääpittävänä. Thea elää sekalaumassa, kipakan luonteensa vuoksi on hiukan taipuvainen pomottelemaan. Thea on kooltaan n.31kg/61cm.


Pera puolestaan on erittäin hyvä hermoinen vanhempi uros joka on harrastanut aktiivisesti monenmoista, on mm. FI KVA, FI TVA, FI RTVA & M-19. Luonnetestattu pistein 205+++. Pera on erittäin ahne, ja omaa hyvän saaliin. Ihmisiä (ja koiria) kohtaan avoin ja sosiaalinen. Pera asuu laumassa kahden nartun kanssa. Pera on kooltaan n.34kg/60cm.


Tämä pentue on molemmille koirille ensimmäinen, Thea oli emälinjalleen ominaisesti erittäin helppo astuttava ja Pera puolestaan rauhallinen ja varma astuja, kun päivät olivat oikeat. 

 Ei kommentteja: