maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kuulumisia.



Johan on taas aika vierähtänyt, ei ole blogia ennättänyt päivittää kun niin paljon hommaa ollut. Treeneissä ollaan käyty ja agility treenejä on tullu vedettyä, joskin sateet ovat karsineet sitä touhua aika ikävästi. Näinköhän tälläkään viikolla treenit vedetään jos sadetta on luvannut taas. :(
 

Demin tiineys on edennyt siihen vaiheeseen että on rouva vaihdettu penneliruualle, ja mahasta kyllä näkyy että perheenlisäystä on tulossa. :) Joskin ihan vallaton maha ei vielä onneksi ole, joten vielä on hyvä toivossa elää että Demi tekee minulle vain sellaisen mukavan max 5-6 pennun pentueen eikä yhtään isompaa - heh, toivossa on hyvä elää. Vähän Demi on ollut ehkä rauhallisempi, eikä ihan niin satalasissa paina, mutta muutoin ei kyllä paljon ole tiineys näkynyt.



Tuossa viime viikolla Demi sai revitettyä molemmat "jarrutus anturansa" joten parina päivänä Demi näytti ihan nistiltä, kun oli molemmat ranteet paketissa ulkona riekkuessa, ettei ärry enenpää. Hyvin ne siitä sitten parantui, toisinkuin Armaalla jolla aina on useamman viikon anturat auki jos kerran halkeavat.  






Viikonloppu vietettiin aika sateisissa tunnelmissa, mutta kyllä sitä jossain välissä saatiin nätissä auringon paisteessakin kuvia räpsittyä, niitä lisää alla.











Juhannus vietetään Savonrannalla maalla, niin saa koirat temmeltää rauhassa. Samalla reissulla pitäisi pupu viedä avon veljen huomiin, hän siis tahtoo sen hoitoon siksi aikaa kun Demillä on pennut - heh, epäilen että herran kiinnostus kyllä loppuu aika alta yksikön, jos nyt jaksaisi edes pari viikkoa pitää niin olisin jo aika yllättynyt... Mutta eipä sillä hyvin tuo kotonakin mahtuisi olemaan pennuista huolimati, vaikkakin huoneensa joutuu lahjoittamaan pentuhuoneeksi ekoiksi viikoiksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana vauvamassuinen Demi <3 Tanja L

wiiwi kirjoitti...

wau! Tosi upea koiruus/koiruudet ;)
Ja onnea tulevista pennuista <3