keskiviikko 1. toukokuuta 2013

PEKO treenit ja velikullat.

Maanantaina oli ensimmäiset pelastuskoira treenit, ryhmäänhän siis olen Demin ilmoittanut, mutta nyt kävi pieni päällekkäis buukkaus, ja olin luvannut sen maalle täksi viikkoa niin Rico sai tuurata äitikoiraa, ja hienostihan se sujui.

Kokoonnuttiin Suhmuran vanhalla koululla, jonka sisällä myös harjoitukset pidettiin. Rico oli neljäs suorittava koira, ja homma alkoi niin, että koira tuotiin kouluun sisään, laskettiin irti ja sitten koko porukka kierrettiin koulu ympäri - tarkoituksena oli nähdä miten koira reagoi uuteen ympäristöön ja erillaisiin alustoihin - Ricollehan nämä ei tuottanut ongelmaa, sekun on lopuunsa aikasta alusta varma piski, vielä ei oo tullut alustaa tai tasoa vastaan mille se ei olisi mennyt.

Sitten kun koulu oli kierretty oli vuorossa "ukon" etsintä. Ricolle otettiin helppo piilo, nurkan taakse vain ukko ja suora palkka sieltä sitten. Hienosti ja innokkaasti lähti ukon perään. :) Hitto tuo laji tuntus myös Ricolle mukavalta touhulta, kylläpäs ärsyttääääää, jottei voi revetä kaikkeeen.

Samassa ryhmässä reenaa myös Ricon veli, Demin poika Vinski, ja olihan se aika mukava seurata vierestä kasvatinkin touhuamista! Lopuksi käytiin Tanjan kanssa koiria pellolla juoksuttamassa, Rico otti vähän turhan suuresti ilon irti siitä, jotta V oli melkosen nöyrä - ei sillä niin on kyllä R:kin, mutta näkyy tilaisuuuden tullen pitää vähän kovistella :D No joo, alkukankeuden jälkeen pojilla tuntui olevan aika kivaa keskenään. :) Seuraan liittyi myös Erja kääkkineen ja Sanna Edi kääkkänsä kanssa.



Ei kommentteja: