lauantai 19. lokakuuta 2013

TK...!!!!! Varkaus 12.10.

[HUOM!  Teksti kirjoitettu jo kokeiden jälkeen, mutta koska aika on ollut kortilla sain vasta nyt videon nettiin asti ja julkaisun julkaistuksi :) ]

Huimaa, se ois enää yks ykköstulos niin Demi saisi koulutustunnus TK1:sen! :D Tämä tavoite on pistetty "jouluun mennessä" saavutettavaksi! :)


Elikkäs, kisasimme lauantaina Varkaudessa, taas oli niin hyvä mäihä, että D pääsi reunaan ja ryhmä oli todella tasokas.

Yksilöliikkeiden pelkäsin hajoavan ihan täysin kun tultiin myöhässä kisapaikalle, en Demille kerinnyt uutta hallia esitellä muutoin kuin paikkamakuun merkeissä, jotenka Demi oli aika äärimmillee viritetty viulu - joka ei paljon ääntään säästellyt (paitsi paikkamakuussa, jossa kyllä oli kuono ummessa). Oi miksi, oi miksi ulkokisoja ei tähän aikaan vuodesta ole! Kyseessähän taas oli halli missä aksaesteet olivat näkösällä ja ne tuntuivat huutelevan Demille. Jokainen liike oli säestetty - taisipa kesken seuruunkin minulle kiljaista... Mutta teknisestihän se tekee tosi kivasti - kunhan on peltorit päässä. :)


Luoksepäästävyys - 10
Paikkamakuu - 10
Seuraaminen hihnassa - 7½
Seuraaminen hihnatta - 7½
Liikkeestä maahan - 8
Luoksetulo - 9
Liikkeestä seiso - 8

Hyppy - 7
Yleisvaikutelma -  7

165p. ALO1 sij.8/12  


Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen - mulla on ollut itsellä niin paljon muuta kiirettä, ettei mulla ole ollut aikaa treenata Demin kanssa ollenkaan, vaan edellisenä iltana otin kaavion läpi ja yritin hyppyä suoristaa, mutta muuten mitään ei hinkattu eikä hiottu, vaan mentiin viimekisojen harjoituksilla nämäkin kisat. Nyt kun saataisi tuo TK1, niin sitten otetaan kurinpalautus tuohon ääntelyyn (komentaa minua) taas, mutta nyt en uskalla siihen kovin radikaalisti puuttua, ettei vaan keksi mitään omia säväyksiään noihin ALO-liikkeisiin sitten.

Ainiin, meidänhän piti tsempata aksapuolellakin tänä syksynä ja mennä kisaamaan, mutta tässä rahatilanteessa en viitsinyt enää lisenssiä tälle vuotta ostaa parien kisojen tähden, mutta jos nyt saadaan toi TK1 niin sittenhän me voidaan kisatavotteet siirtää aksa puolelle talveksi ja kevääksi :D Tokossa me kisataan AVOimessa vasta sitten kun varmasti osaa liikkeet ja saa tuloksen.



Ei kommentteja: