maanantai 1. helmikuuta 2016

Pientä infoa .


Rico pääsi purkamaan pakkasjakson jälkeisiä patoumiaan toissa vkolp montulle. Kyllähän tuolla virtaa riitti. Harrastuspuoli meillä on edelleen totallisen jäissä, mutta kyllä olen ruennut haaveilemaan agilityryhmää Ricolle, tokoinnostus kuoli pystyyn sääntömuutoksien jälkeen ja PK-puolele en vaan saa kiinnostusta kasaan tarpeeksi itse.




















Sitten Demikin kotiutui viime viikon lopulla, ja samaan syssyyn saatiin Upi meille hoitoon seuraavaksi kuukaudeksi, omistajan ulkomaanmatkan takia. Onneksi Upi on erittäin sopeutuvainen nuorimies ollut, ja ei ole aiheuttanut sen kummempaa hässäkkää porukkaamme. Ricon mielestä Upi ei kelpaa edes ruuaksi, ja Armas nyt inhoaa kaikkia ja Demistä oma maskotti on ihan kiva. Olihan tuo Demi ottanut reissullaan muutaman liikakilon, mutta eiköhän nekin karise piakkoin.

















Nyt vain jännitän tässä, että niinköhän Demi aloittelee ekoja juoksujaan pentujen jälkeen.. Ne olisi sitten ekat juoksut näin rivitaloasumisen muodossa, mahtaa tulla lystiä...

Sitten Pikku Tiitiäisen pentuesuunnitelmiin, viikonloppuna lähden Etelä-Suomeen katsomaan Moralle kaavailtua urosta, harmaa saksantuonti. Odotukset on korkealla, toivottavasti herra on niin hieno miltä vaikuttaa, ja saadaan kevään pentuesuunnitelmat lyötyä lukkoon ja toivon mukaan keväällä meillä on pikku Moria. :) Kuva (c) Iida K.





Ei kommentteja: