perjantai 24. helmikuuta 2017

Viimeinen kolmannes lähti käyntiin.

Moran tiineyden viimeinen kolmannes lähti käyntiin eilen. Mittanauhallisesti ei hirveästi ole senttejä tullut, mutta yllätyksekseni paino huitelee 35kg, ja normaali tilanteesa neidin paino on noin 30kg hujakoilla. Muutoinkin Moran leviäminen on ihan erinäköistä, kun Demillä kummassakaan tiineydessä tässä vaiheessa, mutta onhan Mora rungoltaankin paljon emäänsä pidempi ja isompi, että sinne on hyvä kätkeä pienet koiranalut - tai siis oli hyvä kätkeä, nythän tuosta ei voi enää erehtyä onko tiine.

Mielenkiinnolla odomme mitä tiineysröntgen sanoo aikanaan pentumääräksi. Eipähän ole ennen tullut moisessa käytettyä, mutta nyt kun on yhteistyö-pentue, niin ajateltiin Iidan kanssa, että molempien mielenterveyden vuoksi voisi rtg:ssä käyttää ja katsoa saako mielenrauhan, kun tietää montaa odotella - jos tietää! :D




Mora saapuukin ensiviikon lopulla Liperiin totuttelemaan pentumiljööseen, joskin sitä vaille tuttu paikka neidille, että varmasti enenpi saadaan neuvotella siitä onko äitikoiran paikka sängyssä vai pentulaatikossa! ;) 

Kovastihan tuo jo jännittää meneehän kaikki nappiin loppuun asti! Toivotaan!



Ei kommentteja: