sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Näyttelyiden täyteinen pääsiäinen!



22.04.2011 Lahti KV

Tuomari: Satu Stenroos, Suomi
"Erinomaista tyyppiä. Hyvät mittasuhteet. Hyvät yksityiskohdat päässä. Kaunis ylälinja. Hyvät suorat eturaajat. Hyvin kulmautunut takaa. Liikkuu hyvin."


VAL ERI VAK2 SA PU3

--

23.04.2011 Lappeenranta KV

Tuomari: Carl-Gunnar Stafberg, Ruotsi
"Trevligt huvud. Bra uttryck. Bra hals. Lite framskjutet skulderparti. Stadig kropp. Aningen underställd bak. Rör sig bra. "


Vapaa suomennos:
"Miellyttävä pää. Hyvä ilme. Hyvä kaula. Hieman etupainoinen lapa. Vankka runko. Aavistuksen alhaalle sijoittunut selkä. Liikkuu hyvin."


VAL ERI VAK2  SA  PU3

--

Cacibi jäi saamatta, mutta kaksi hyvää arvostelua enenpi takataskussa, joten eipä tässä voi olla kun tyytyväinen koiraa, joka jaksoi kaksi rankkaa näyttelypäivää putkeen.

Kolmeen päivään Armaan kanssa karttui trippimittariin vajaata 1000km ja n.10 tuntia autossa nakottamista, että siinämäärin oon tosi yllättynyt, että koira jaksoi.

Nyt ei ookkaan Armaalle sitten näyttelyitä ihan heti katsottunakaan, että jos nyt kiertäisi välissä muutaman vaikka tuon saksalaisen kanssa.

Saksalaisesta puheen ollen, pisteli neiti tallin oven poskeensa Lappeenrannan näyttelyiden aikana, kun oli hänet jätetty sinne, ettei sisällä aiheuta kaaosta. Kiva kiitos.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Vai, että oli niin maistuva ovi :/..

Teil oli Arton kans puhetta siitä liitelystä tällä viikolla. Mie oon töissä ti ja ke iltaan saakka :(

Tiia