maanantai 16. tammikuuta 2012

15.01.2012 Kajaani KV



Kajaani KV - Dubravka Reicher, Kroatia
"3vuotias. Feminiininen pää. Riittävän hyvä ylälinja, joskin vähän pitkähkö. Hyvät kulmaukset & liikkeet. Juuri riittävän vahva luusto. Hyvä karva. Oikea purenta."
AVO EH



Demi käyttäytyi kehässä tosi kivasti, vähän seisominen kyllästytti ja lähti muutamaan otteeseen seilaamaan, johtuen siitä kun itseäni jännitti kovasti mitähän neiti mahtaa saada, niin en saanut sitten jämäkästi komennetuksi, että nyt loppu. Noooh joka tapauksessa EH sieltä napsahti ja olin erittäin tyytyväinen! :)

Kehän ulkopuolella Demi oli nätisti, teki jopa muutaman koiruuden kanssa tuttavuutta. Yhdelle urokselle kyllä tarjosi myös vähän leveää hymyä, Demi ei arvostanut sen tungettelevia lähestymis yrityksiä! Vähän alkuun piippaili, mutta puoleen tuntiin heittäytyi patjalle pitkälleen, ja välillä vaan muistutti pitkästymistään piippailulla. Loppua kohti tosin sekin jäi. :) Kehän jälkeen käytiin suomennottamassa arvostelu, niin Demi joutui väkisin koira paljouden seassa kulkemaan, mutta en huomannut siinä mitään ongelmia. Jes!

Ei kommentteja: