torstai 15. maaliskuuta 2012

Molemmille koirille laatuaikaa!

Tosiaan nyt minun sairastellessa, tai no potiessa murtunutta koipeani, ei ole paljon päässyt koirien kanssa pihalle lenkkeilemään, niin jotainhan sitä on pitänyt keksiä, alkaa vain olla aika kuluneita virikkeitä nuo luut & aktivointi pallot..
Noh eilen kuitenkin sitten sain molemmille koirille järjestetyksi laatuaikaa, Heidi lähti Armaan kanssa piiiittkkäälle lenkille ja Heli tuli hieromaan Demiä! Aika hyvä jako vai mitä? Armas oli häntä viuhuen painellut lenkillä menemään, ja oli illalla ihan super iloinen, riehui vain. :)


Demi puolestaan pääsi Helin käsiteltäväksi, ja neiti koira rentoutuikin tällä kertaa ihan silmiin nähden, ensimmäisen puolen aika vähän yritti rimpuila ja olisi halunnut tehdä jotain, mutta sitten kun rauhottui vain nautiskelemaan, niin eipä enää tarvinnut kehottaa neitiä pysymään paikallaan, vaan se retkotti pitkin pituuttaa ihan omasta halustaan! Jes! Lopuksi Demi ei oikein edes tajunnut että hieronta jo loppui, vaan piti neitiä vähän herätellä, että nyt saa liikkua! Kyllä se vaan itsellekin tulee parempi mieli kun koirat on tyytyväisiä. :)

Muutenkin olis nyt ihan hiirrrrmuuiinen treeni innostus, oikein haluan tahdon tahdon tahdon lenkille koirien kanssa! ... vielä 3vko pitäs olevinaan jaksaa :(






Maanantaina käytiin Ylämyllyllä vanhan koulun kentällä koirille hankeen palloa heittelemässä - siihen jopa mie yksi jalkaisena pystyin ;D Yllä olevat kuvat siis sieltä. Huomenna lähdetään koiruuksien kanssa maaallleeee, ja appiukko saapi ottaa tehtäväkseen väsyttää koirat kun mie vedän lonkkaa sohvalla! >:D

Ei kommentteja: