lauantai 24. maaliskuuta 2012

Vähän sitä sun tätä muttei oikein mitään.

Siinä meidän kuulumiset likipitäen.

Ei olla treenattu kun en pääse koipeni kanssa koiran perässä juoksemaan, joten aika temppuilu keskeistä on ollu.. Kissakin on oppinut jo istumaan ja pyörimään ympyrää, ensimmäistä ihan pelkällä käskyllä, ympäri pyörähtämiseen tarttee vielä käsimerkin :D - JEP MULLON TYLSÄ ELÄMÄ.



Viime viikonloppu oltiin maalla, niin sai koirat sentään juosta siellä milloin avon, millon appiukon kanssa lenkillä, sunnuntaina tosin Armas päätti, ettei hän lähtenyt enää toiselle pidemmälle rämpimis lenkille, vaan kaivautui mamman kylkeen hyvin tiiviiksi keräksi, eikä ottanut kuuleviin korviinkaan ulos lähtö kyselyitä :D 




Sen verran ittekin pihalla pyörähtelin, että koirista muutamat posetukset kauniissa auringossa otin, mutta muutoin olin aika umpioitunut sisälle.





Koiruuksilla vähän tuppaa tota virtaa sisällä olemaan, joten leikkiminenkin on mennyt aika rajuksi välillä, niin saapi ihan toppuutella, että nyt loppu ennenkun on paikat sileenä!



 

Tänään sitten Demi pääsi juoksemaan Casperin kanssa, piiiiittkkässtä aikaa, tunnin Demi taas jaksoi kuunnella, kunnes meni hermo C:n louskutukseen ja vasten pomppimiseen, niin piti jo vähän kovempaan ääneen ärähtää, että lopeta. Mutta ei sillä, Demi näki myös tuiki tarpeelliseksi ärähtää Casperille siitä että se meni nostamaan jalkaa, hah natsi akka. Mutta joo kyllähän tuo neitikoira oli oikein iloisen oloinen kun pääsi päästelemään vähän kaverin kanssa joka ei nyt ota itteensä vaikka vähän rysähdettäisiinkin yhteen (..Armas saa raivarin jos Demi juoksee sen päälle x) ) . Illasta Demi sitten pääsi vielä maalle, liekkö eukko jaksaa huomenna tehdä yhtään mitään. Myö puolestamme Armaan kanssa sitten pidetään torppaa pystyssä, ja opetellaan vaikka vähän lisää temppuja. :) 


..Armaan mielipide siitä että opetellaanko temppuja - juu ei. Eli taidan tyytyä pleikkarilla pelaamiseen!

Ei kommentteja: