sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

14.04 Mätsäröintiä

Lauantai aamuna hurautin koirien kera mätsäreihin, poimin Sonjan matkalla kyytiin ja hän saikin toimia Armaan handlerina. Sonja osallistui JH:hon sekä normi kehään Armaalla.


Jh kehässä Armasta alkoi kylmää joten sen esiintyminen meni kasassa seisomiseksi, liikkui hyvin, mutta Sonjan oma moka oli kun juoksi sen kanssa, vaikka olisi pitänyt kävellä, joten näin ollen laukkaamiseksi se suurimmalta osalta meni, ennenkun sain sitten ojennettua pikkusiskoani ettei hänen hihnan päässä ole tuttu ja turvallinen Minni bullmastiffi vaan pieni terrieri! - sen kanssa ei painateta tuhatta ja sataa.






Noh tosiaan JH kehä meni vähän penkin alle, lähinnä suurimmaksi syyksi siitä kun Armasta kylmi, mutta saivathan nuo jonkin lohdutuspalkinnon - tullessaan kuudenneksi, ei siis kerrota kellekkään että JH:hon osallistui vain 6 koirakkoa ;)


Heti perään alkoihin sitten AVOinten kehä, mie olin Demin kanssa ensin kehässä, ja Demi käyttäytyi seisoessa ja kopeloidessa ihan LOISTAVASTI! Ja liikekin olisi ollut loistavaa, jos kyseesä olisi ollut tokoseuraaminen, eli siis täydessä kontaktissa painatteli menemään vaika yritin saada sen jättämään kontaktin oton - mutta eeiiihh, neiti oli töissä niin ei silloin voi katsella eteenpäin.





Yllä seisoma kuvassa harmillisesti jalat miten sattuu, kun samasta tilanteesta sekunttia aijemmin otetussa kuvassa ne olisi ollut nätisti, mutta kamera oli tarkentanut jonnekin ihan muualle kuin olisi pitänyt joten saapi nyt tämä olla hyvä :D Mutta tosiaan punaisen nauhan arvoisesti Demi esiintyi joten siirryttiin sitten seuraamaan Sonjan ja Armaan esiintymistä, joka menikin oikein mallikkaasti - ja punainen nauha tulla napsahti. Aurinkokin vähän suostui näytille niin herrarasilialaistakaan ei niin kovasti koko aikaa paleltanut.




Sittenpä odoteltiin että loput koirakot olivat käyneet kehässä ja oli aika punaisen nauhan saaneiden kehän, Demi esiintyi taas kauniisti mutta liikkuminen meni taas suurimmalta osalta aikaa siihen että neitikoira otti vain kontaktia. Huoh, onneksi näyttelyissä meidän edellä menee aina joku jonka imussa Demi menee, nyt jouduttiin koko ajan olemaan se ensimmäinen koirakko niin Demi ei oivaltanut jutun juonta. Armas liikkui omaan varmaan tapaansa hyvin tasapainoisesti eikä välittänyt muun maailman menosta, kunhan taapersi eteenpäin.







Punaisesta kehästä ei sijoituksia herunut, ota ja tiedä mistä syystä, mutta sai kyllä olla tyytyväinen koiriin, Armaskin yllätti käyttäytymällä nätisti vaikka olikin "vieras" handleri, on nimittäin yleensä sellainen mammanpoika ;)






Ja sitten vielä loppuun muutama kuva urposta. Neiti oli kovin sitä mieltä, että odottelu aikanakin pitäisi istua napottaa sivulla kontaktissa ;) Ainiin ja postauksen Demin kuvat (c)Jariko2012 sekä Armaan punasen kehän kuvat, muutoin omaa käsialaani. :)




Nytpä sitten odotetaan jo innolla ensiviikonloppua kun Armaalla luonnetesti ja siitä sitten jatketaan kesään ja kesän kujeisiin ;)

Ei kommentteja: