maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen :)

Pääsiäinen meni mukavissa tunnelmissa maalla! Koirat saivat olla ulkona niin paljon kun sielu sieti, ja Kissakin pääsi pihalla poikkeemaan.  


 Sitten nähtiin joutsenia, joita päästiin aika lähelle, kunnes Armas keksi että hän menee edeltä katomaan, tästä joutsenet tykkäs kyttyrää ja päättivät lähteä litomaan. Päästiin me kuitennniin aika lähelle, ja kuvan sain räpsätyksi. :)




Jäällä oli myös perhosentoukkia...karvamatoja.. mitälie moisia mönkiöitä! 





Jäältä suunnattiin pellolle, jossa sitten hankiaisen päällä olikin erittäin mukavaa pistellä suksilla menemään auringon paistaessa täydeltä taivaalta. 




Illalla sitten käytiin vielä iskukoukut jäällä kattomassa, virtaa koirissa riitti edelleen, ja Demi saikin koeajaa uutta kumista frisbeetä jonka ostin viikolla tuossa poistokorista, hyvin tuntui toimivan ja kestävän! :) Loppu lenkiksi Demi kyllä joutui piuhan päähän kun oli niin yliväsynyt ja kierroksilla, ettei antanut Armaan leikkiä omalla pallollaan vaan komenteli sitä koko ajan, tälläistä meillä ei hyväksytä, ja ämmä pääsikin hihnan jatkeeksi.. Eipä ole ennen mennut kilometrin matkaan noin kauvaa, sillä oli sanomattakin selvää ettei meidän matkamme jatkunut niin kauvan kun neiti koira ulisihuutiriekkui tms. huomasi kyllä varsin että yliväsymystä ilmassa kun kiukutteli kun mikäkin ihmeen teini.

  
Koko pääsiäisen säät oli mitä ihanimmat joten ulkoiltua tuli paljon, loppuun vielä tämän päivän ulkoilukuvasia. 


Nyt on koirat .. ja Kissa kyllä niin väsyneitä, ettei ole pihaustakaan kuulunut kotiin tulon jälkeen yhdestäkään! Toivottavasti tämä rauha kestää monta päivää - toiveajattelua. ;) 

 

Ei kommentteja: