tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappu mätsäri.

Vappunahan me käytiin hurttien kanssa mätsärissä, en ihan heti lähde yksin kahen koiran kanssa mätsäreihin. Argh. Onneksi oli auttavia käsiä tarjolla niin pääsi molempien kanssa kehään melko jouhevasti, mutta kyllä meinasi silti käämi välillä kärähtää. Armas vuokrasi vähän Elman mökkiä, tosin vähän Armaalle meinasi tulla hengenahdistusta kun Elma nojasi sen kylkeen - Armashan ei tykkää tyttöbakteereista, vaan haluaa mielummin nukkua omalla kerällään, korkeintaan kylki kylkeä vasten. ;)  Agrehan se ei ole, mutta näyttää ihan siltä kuin oksentaisi koirakaverin korvaan ;)

Molemmille tuli punaset nauhat, Armasta kylmi eikä oikein maassa suostunut seisomaan, pöydällä oli oikein näppärästi, hyvä ettei oo ukko unohtanut kaikkea vaikkei hetkeen olekkaan käynyt kehillä. Liikkui myös ihan kivasti ja REIPPAASTI!

Demi oli paikan päällä vähän levoton, ja etenkin se että piti jäädä muiden huomiin siksi aikaa kun minä olin Armaan kanssa kehässä oli Demille maailmanloppu, mutta kehässä neiti oli niin näppärä niin näppärä, tosin jälkikäteen huomasin että onpas se ollut pölyinen (makasi kuivalla asvaltilla juuri ennen kehää pitkin pituuttaan) mutta onneksi mätsäreissä se ei ole niin justiinsa. :D Punaisten kehässä sitten Jonna sai esittää Armaan kun Demiä ei kellekä muulle voi antaa, se huutaa vain minun perääni. Armas oli sitä mieltä että on kylmä en tahdo seisoa, handerin vaihtumisesta ei  kyllä pahemmin välittänyt. Kumpikaan ei sijoituksille yltänyt, mutta tyytyväinen olin koirien käytökseen, etenkin kun kehä oli pieni ja koiria oli ihan älyttömästi, olisi pitänyt tuomarin kyllä jakaa porukkaa useampaan erään ja juoksuttaa vasta sitten, olisi ollut mukavampi.


Kuva (c)Eve, ja koira tosiaan hyvin pölyinen, siksi noin harmaa. :D

Ei kommentteja: