torstai 4. lokakuuta 2012

Suuri peto.


Hurrjjaa peto teljettynä huoneeseen, kunnon angsti päällä! :D

Tällä viikolla ollaan vierailtu faaraoherrojen Ruutin&Ralfin tykö, sekä käyty ulkoilemassa kääkkätrion kanssa. :) Demi, sekä Arppu ovat enenpi vähempi tokoilleet, agilityssä ei olla viikolal käyty, sunnuntaina olis tarkotus. Viikonlopuks muutoin mennään maalle.

 
Demillä taas koppapäässä varmuudeksi kun oli toinen narttu menossa mukana. : ) Hienosti kuitenkin oli tyttöset, ja ei Demi korvaansa lotkauttanut Hilman muutamalle räsähdykselle / Hilman kiukutessa pennulle. Pätevä :) Myöskään pentu ei välittänyt moisesta :D Joutsenia meni aura yli, siitä huonohko kuva.
 

Demi hakeutui sohvalle viereen nukkumaan varmaan ekaa kertaa koko syksyyn, joku nössökohtaus tuli ;D Sekun on niin fiksu ja filmaattinen et makovaa mielummin jaloissa, kun vieressä lällytettävänä :D

Sitten vuorossa Ricon 11½vko kuva, (c)Sanna K.2012

 
-Käyttis VS Näyttis-
 
 
Sitten vuorossa faaraovahvistukset :
 
 
Ricoa ei moiset "pedot" pelottaneet, päinvastoin, herra otti hyvin lunkisti, makasi taju pois jaloissa :'D Se on niin aktiivinen, kävelee kierroksen ja unta kaaliin, heh. Tuo on kyllä ehkä maailman kaikkeuden rauhallisin ja kiltein pentu, ainakin toistaiseksi : D


1 kommentti:

Maikki kirjoitti...

Minäkin pidän Ronjalla yleensä varmuuden vuoksi koppaa, jos tutustellaan ensi kertaa vieraisiin narttuihin ja pentuihin..

Kunhan se alussa ilmenevä jännite on kadonnut, niin voi olla jo aivan huoletta ilman koppaa :)