maanantai 12. marraskuuta 2012

Kiirusta pitää pennulla!

Viime viikolla meillä oli hulinaa ja vilinää, vaikkakin kaikki viikon treenit jäivät välistä koska mie olin kipiänä, mutta senkin edestä sitten vietettiin aikaa ajattomasti metässä lompsien, ilman mitään kiirettä.

Yksi päivä käytiin Jaamankankaalla kokoonpanolla Armas, Rico, Demi & faaraoRalf. Ralf ei ole vihainen, koppa on varmuden vuoksi päässä, suuren riistavietin tähden.


Käytiin myös toiseen kertaan Jaamankankaalla, tällä kertaa enenpi "kangasmaisessa"-maisemassa, kokoonpanolla miun trio sekä faarao duo Ralf&Ruuppa, meinasi heikompaa jo hirvittää kun tällä kokoonpanolla tuohon miun uljaaseen Astraan sullouduttiin ;)



Kyllä mie oon aika tyytyväinen siihen miten miun trio toimii vieraankin lauman kanssa yksiin, vaikka eivät mitään pehmeitä koiria olekkaan (..Rico nyt on tossu:D)!

Alimmat kuvat (c)Sanna Kolehmainen-12, Rico 17vko , 50cm ja n.17kg. :)

Viikonloppuna sitten käytiin Jyväskylässä Ricon siskon luona, Ira neidin. Ira oli revetä liitoksistaan kun tunnisti (?) kasvattaja tätin, mutta sitten kun pojat laski autosta niin Ira sai paskahalvauksen :D Nohhh, pääasia että palautui, ja sittenpä olikin sisaruksilla oikein lystiä! :)


Loppuun vielä seisotuskuva 17vkosesta Irarinsessasta:


On siitä vaan näppärännäkönen tytteli tullut, todella tasapainoisesti kehittyy! Luonnekin vaikuttaisi oikein mukavalta!

Sunnuntaina koirat pääsivät vielä mettään ja sieltä sitten pojat vielä isän luokse leikkimään Emman ja Muskan, tai no Rico Muskan kanssa, vanhukset (Armas ja Emma) eivät paljon leikille lämmenneet. :D

Oikein mukava viikko takana, nyt taas paluu sateiseen arkeen, kun vettä tullut taivaan täydeltä niin ei luntakaan enää ole.. :(

Ei kommentteja: