sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Ja taas ollaan kamalan sosiaalisia oltu!

Lauantaina pentu 18vko sk.51cm , sen lisäks treffailtiin metässä Erjan kääkkätrioa. Demi otti ja rikkoi koppansa, joten se sai sitten olla ilman koppaa ( :O ) vaikka Hilmakin oli mukana menossa! Mutta narttujen kesken ei ollut PIENINTÄKÄÄN koflikti tilannetta, kun taas Riku ja Demi kertaalleen neuvottelivat, syystä että Demi astui vahingossa papan tassulle ja pappa tästä räsähti ja Demi tuuppasi papan maahan ( olin niiin tyytyväinen miten nätisti se ilman mitään turhaa rähinää sen vaan tuuppasi maahan ja esitteli hammaskalustoaan, nyt ihmiset pitää minnuu ihan friikkinä, mut miulle on tärkeetä että koirat osaa selvittää asiansa ASIALLISESTI eikä mene turhaksi rähinäksi ja veri lennä! ) .

Aika magee pentu! (c) Erja E. 2012

 
 
 
Sunnuntai aamuna sitten kirmattiin Erjan kääkkätrion kera montulle, tällä kertaa jätin Demin pois, koska halusin Armaalle heitellä palloa, ja siitä ei tule mitään jos neitinatsi on mukana (tai siis voisihan sille heittää siinä samalla omaa palloa, mutten jaksanut jakautua niin moneen asiaan : D ) . Rapa lenti ja pentu pääs pesulle heti kotiin mentyä.
 
 
 
Loppuun sitten muutama diipadaapa kuva:
Hirmusen edustava emäntä ja hirmusen edustava hurtta! :'D
 


1 kommentti:

E&R&H kirjoitti...

Demi tosiaan osas hienosti ja asiallisesti tuoda pointtinsa esille=) Ja oikeesti näytti et se Rikun maahankin painaminen oli vähän semmonen "vasemmalla tassulla" tehty =) Näin sen pitää mennä ja välit selvittää, Riku on aina ollut turhan kova pörähtelemään toisille, mutta harvat koirat ovat sen noin sivistyneesti osanneet laittaa paikalleen.