lauantai 1. joulukuuta 2012

Keskiviikko aksa ja perjantai aktiviteettia!

Reilu 19vko. (c)Erja E.-12
 
Keskiviikkona käytiin tavalliseen tapaan aksaamassa, nyt ollaan monesti tehty rataa niin tänään sitten oli enenpi tuollaista teknistä(?). Alkuun Demillä meni tooosi hyvin tuo homma, mut sitten kun Erja otti kameran Demillä ei hommasta tullut mitään!!! Nelos hypyllä ei vaan yksin kertaisesti hypännyt, superpallon lailla kimposi ennen estettä takaisin putkeen, tämä tapahtui 4-5 kertaa kunnes tökkäsin sen takaisin autoon, kun en tuollaista TAHALLISTA apinointia jaksa kattoo! Sitten lopuksi otin sen uusiks autosta, sitten teki radan täysin ilman ongelmia, että anteeks mitä?! Hypyt maxirimoilla, yhen tais tiputtaa muuten no problem, oikeet putken päät löyty ja näin pois päin. :) Alkas olla Demi pikkuhiljaa kisavalmis, tai siis eihän se vielä valmis oo, mut miusta koiran ei tarviikkaan olla valmis kisauksen aloittaessa, miksi tartteis? Siinähän se kisojen myötä oppii.

Armaalle rata ei tuottanut mitään ongelmia, ainut vain ettei suostunut pikkuhyppyjä hypppää, kun oli Taunon jäljiltä hypyn korkeus :D Käsittämätön koira, noh rimat +40cm , niin johan alko lyytikirjottaa, tämän lisäks vähän kontakti treenii, puhtaasti otti kaikki.

Tämän lisäksi monellat koirat pääs häiriökoiriks Taunolle, Arpulle ei tuonut ongelmaa, mutta Demillä kyllä meinasi mennä elämä sekaisin kun HÄN ei päässyt tekemään vaan joutui toisen juostessa tokoilemaan. Kerran perskele karkasi seuruusta radalle hötkyymään, mutta onneksi ei kovin kriittisellä hetkellä niin ei mennyt Taunon reeni ihan persiilleen, molemmat palasi ohjaajiensa tykö eivätkä heittäneet (luojan kiitos - olisi mennyt aika hukkaan tämä harjoitus) leikiksi.  

Pennulle seisotustreeni, hyvin seiso.




Perjantaina sitten soitalsin Erjalle matkalla kaupunkiin, että saisko heistä koirapuisto seuraa kaupunkikävelyn päätteeksi, sovittiin treffit reilun puolen tunnin päähän, joten meille jäi siihen hyvin reilu puolituntia käydä kaupunkikävelyllä.

Kaupungissa pentu oli tosi kivasti, uteliaasti touhotti joka suuntaan, mutta ei puhissut turhia, jes! :)

Sitten puistoon, eka oltiin isojen puolella odotellessa Erjaa kääkkineen, siellä puhisi kyllä jonkin verran toisille koirille :/ Mutta reippaasti kuitenkin meni alku räksytyksen jälkeen tutustumaan ja leikiksi heitti kyllä heti, mutta ärsyttää tuo turha alku räksytys.

Kääkkä ystäviä meinasi hiukan paleltaa joten suuremmin ei leikintynkää aikaiseksi tullut, mutta kuitenki vähän juoksivat, ja sitten seuraksi tuli kääpiömäyräkoirakin, se olisi Ricosta ollut hurjan kiva - pikkuriikkinen ja nopea, tosi kiva saalis..... Noh piti ottaa sitten Rico pois, ettei pienelle kaverille käy mitään kun tuo jättitassuine sitä taputteli :D

Varpaiden jäädyttyä suunnattiin Ricon kanssa vielä Erjan tykö kahville, siellä meinasi huonekalut saada uudet paikat kun Rico ja Tane pistivät ralliksi :D Kyllä oli pennelillä mukava ilta. :)

Ei kommentteja: