keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulufiilistä.

 
 
Käytiin poikien kanssa kahdestaan vähän ulkoilemassa 23.12, kun Demi oli appiukon matkassa (vaihteeksi..). Jostain syystä kuvat on Rico painotteisia kun Armas ei oikein innostu tästä pakkasesta. :D
 
 
Sitten Rico kävi moikkaamassa pystäri Kaapoa, jonja kanssa pentu laittoikin oitis leikiksi!
 
Jouluaatto sitten meni rauhallisissa tunnelmissa, eka päivällä tunnin lenkki Demi vetovaljaissa ja itte sukset kintuissa, ja sitten loppuilta vaan oltiin ja hengailtiin.
 



 
Sitten pennusta tuli virallinen valvoja trivialin peluuseen:
 
Joulupäivänä ihmisväen oli määrä lähtä sukuloimaan hyvän ruuan merkeissä, paikalle oli tulossa enenpi vähempi porukkaa, jotenka koirat saivat jäädä talon vahdiksi. Ennen syömään lähtöä koirat kuitenkin pääsivät purkamaan (vähäiseksi jääneen ) ylimääräisen energiansa pellolla pallon perässä juoksemiseen. Ihan kokeilu mielessä laitoin Demiin kiinni gps:n (valjaisiin tarranauhalla), olen monesti miettinyt kuinka paljon Demille kilometrejä kertyy pelkästään tuosta pellolla riekkumisesta, kun edestakaisin juoksee oman pallonsa perässä, sekä tietysti juoksee myös Armaalle heitetyn pallon perässä ihan vaan muodon vuoksi! Yllätyksekseni näytöllä oli niinkin merkittävät lukemat kuin n.50min & n.6,5km! Se on aika monta kilometria tuolle pellon pätkälle.  
 
Loppuun vielä sitten muutama haku Demille, tällä kertaa sai ettiä avoa, avon siskoa, tämän miestä sekä vielä appiukkoa, turhan paljon juoksenteli nyt, ei ollut kovin suoria pistoja, mutta siitä huolimati kaikki löytyvät omalla vuorollaan, parhaiten kuitenkin avonsisko jolle tuli myös todella hyvä ilmaisu- hetken oli jo sellanen oli et VAU! - josko miulla joskus on oikeasti koira joka ettii oikeita mummeleita metästä ja haukkuu me miulle! :D Siihen on ehkä matkaa, ellei mummut sitten kanna tennispalloa mukana ja satu heiluttelemaan sitä Peepeen nenän eessä :D  Sitten pennulle muutama miun etsiminen kuusien alta, hienosti löyty, vieraita ei eti.
 
 
 
Tapanipäivänä sitten käväistiin vähän tiluksen reunoja kiertelemässä hurttien kanssa. Kuvista voi nähdä Armaan ylenpalttisen innostuksen talviulkoilua kohtaaan :'D Hienosti se kuitenkin aina mukana tulee, joskin hyvin -- ärsyyntyneenä : )


 

Armaalla kaulassa säärystin kun koko villahaalari mikä sillä on, aiheuttaa rakkulat kainaloon :( Pitäisi siihen jonkinmoinen aluspuku olla, jottei suoraan iholla villa ole.

Ei kommentteja: