maanantai 2. joulukuuta 2013

Kuulumisia.


Niin se talvi vaan tulla tupsahti, sitä ennen kuitenkin ennätettiin ulkoilla kauniissa syksyisessä maisemassa rannassa, siitä pari kuvaa yllä.

Viikonloppuna meillä oli hoidossa niin kaverin 1v. muksu Kuutti ja 9v. siskontyttöni, eli siis tänäkään viikonloppuna ei touhu kesken loppunut, ja hyvä niin :) 


Siitä päästäänkin lumisempaan aiheeseen, saatiin tosiaan lumi maahan ja päästiin lumilajien pariin! Lauantaina kokeiltiin ekan kerran koiria _yhdessä_ ahkion eteen, ja siskontyttö 9v. kyytiin. Olihan se alkuun aika täydellinen katastrofi. Mutta loppujen lopuksi olin kyllä ihan tyytyväinen kaahottajiini, saatiin hyvä pitkä pätkä NÄTTIÄ vetoa, eikä päätöntä kaahausta, ja siitä sitten vapautinkin herrasväen ja siskontyttö sai tyytyä köpöttelemään omin jaloin ;) Hirveen pitkiä matkoja en vielä ole vedättänyt, pikkuhiljaa hyvä tulee. Ricolle kun nuo vetohommat on uus juttu muutenkin, Demi toki tehnyt ympäri vuoden, mut ei se oo silti hyvä kerta slaagista liikaa. :)


Sunnuntaina sitten uusinta keikka, tällä kertaa kokeiltiin jaksaisiko DUO vetää yhdessä aikuista - kyllähän ne jakso ja VAIVATTA! :D Pieni hyvä pätkä ja sitten pääsi siskontyttö taas ahkioon napottamaan ja kyllähän tuo taas nautti kun sai koirilta kyytiä. Ja Demi, voi että kuinka se nauttii tosta vetämisestä, hirvee huuto ja kiepin heittäminen alkaa jo sisällä kun valjaat kaivan esille, Rico nyt ei vielä niin intoutunut ole, mutta mitäpä tuo nyt ei tekis :D


Maanantaina sitten käytiin ostamassa potkukelkkaan muovijalakset ja niitä käytiin kokeilemassa, jooo-o, meinasi käydä hassusti kun tää DUO lähti pinkoo ja mulla vähän ote lipes ohjaksista ja apukuski sitten lähti kelkan kera koirine tukka putkella menemään pitkin tietä - onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin ja ketään ei sattunut. :'D On tuo kelkka vaan aivan älyttömän kevyt noille vetää, oikeesti saapi jarrua painaa, kun ei meinaa näille kaahottajille nuo hidastuskäskyt ihan suorilla läpi mennä kun rupeevat kilpailemaan keskenään. :D Muttaa kyllä noille aika hyvä kunto talven mittaan tuloo jos käydään ahkerasti potkukelkkailee, tuota meidän mökkitietä kun ei lingota auki, vaan se joudutaan omalla kulullamme auki pitää. :)
Illalla koirat saikin isot kulholliset herkkusörsseliä! Paistoin niille uunissa muhennoksen, johon työnsin kaiken ylimääräisen jääkaapista, kilon lihaa (naudan mahaa & hepan lihaa), porkkanaa, kananmunia, lohenperkuu jätteet sekä vielä kuivakaapista riisiä sekä kauraa - kyllä kelpas! :D

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Hih, sai hymyn huulille tuo kuva jossa kirsun päällä on kunnon lumikökkäre :)