maanantai 21. huhtikuuta 2014

Imatra KV 20.04.2014


Pikku Tiitiäisen Amoral "Otto"
"Oikean tyyppinen. Tarpeeksi vahva luusto. Tarvitsee paremman pään ilmeen. Hyvä kaula. Tarvitsee paremman sää'än. Riittävän hyvät kulmaukset. Voisi liikkua tehokkaammin."
NUO H

Oli kyllä Otolta paras esiintyminen tähän mennessä, hetkeksi jopa saatiin korvatkin nousemaan kehässä - ja juoksu osuudet meni oikein nappiin, juoksi tosi kivasti mukana, eikä jyrännyt päälle! :) Kyllä se kehittyy <3

 
Atalante "Aamu" 
"Rotutyypillinen. Vielä kehittymässä, tarpeeksi vahva luusto. Feminiininen pää. Tarvitsee paremman ilmeen. Hyvä kaula. Hieman lyhyt olkavarsi. Tarvitsee paremman ylälinjan ja lantion. Liikkuu vapaasti."
JUN H


Tämä oli Aamun depyytti näyttely, ja sijoitusneitini käyttäytyikin oikein mallikkaasti! Harmitti vaan kun tuomaria ei oikein kiinnostanut rotu, niin arvostelu oli kourassa jo ennenkun kerkisi koiran seisomaan laittaa kunnolla, niin ihan parasta ryhtiseisomista ei nyt saatu, mutta seisoi kuitenkin ja raviakin esitteli kauniisti!


 

Sudenmaan Bambi "Sylvi"
"Rotutyypillinen. Keskivahva luusto. Feminiininen pää. Tarvitsee päähän paremman stopin. Hyvä kaula. Tarvitsee paremman ylälinjan. Jyrkkä ja lyhyt lantio. Liikkuu nopeasti."
AVO H

Sylvi on kyllä sellainen luottoesiintyjä, tälläkin kertaa rouva esitteli heiluvaa häntää ja iloista mieltä loputtomasti. Kehän laidalla sitten tarjotteli tottista odotusajalla ja muuta sellaista. Sylvin kanssa kyllä mielellään kehiä kiertää, kun ei tuon kanssa tarvi murehtia mistää!

Loppuun sitten posekuvia reissun päältä:

 

Ei kommentteja: