perjantai 5. joulukuuta 2014

Aamun kanssa.

Aamun kanssa ollaan vähän tässä tottisteltu, ja neiti onkin oikein näppärä tokokoira! Hiukan pehmeä, mutta äärimmäisen helposti oppiva, jo parista toistosta ymmärtää mitä yritän pyytää, ei tarvitse vääntää rautakangesta.


Palkkautui tänään parhaiten kilon noutokapulalla, mutta myös pallo ja nakit kelpasivat, minä itsessäni en aivan palkaksi riitä, rupeaa katselemaan ja hyppimään dominoivammin vasten, että hei missä se OIKEA palkka on, kun esim. Rico tekee todellä pitkälle vain silläkin, että kehun/painin hetken sen kanssa.


Tosiaan kapulaan palatakseni, Aamu sai ihan hirmuisen hepulin kapulasta ja rallasikin se suussa aivan hillitöntä lenkkiä, toki ei ole hyvä, että lähtee se suussa rallaamaan, mutta viimeksi niiiiin pitkin hampain sain sen edes tökkäämään kapulaa niin tämä oli siihen nähden aivan mahtavaa! Otin kyllä myös vähän hallitumman noudon tapaisen, ilman loppuasentoa ja kapulaa heittäessäkin pidin pannasta kiinni, mutta tosi sähäkästi lähti kapulalle ja lähti tulemaan luoksekin, mutta vapautin hyvissä ajoin, ennenkun kerkii yrittää juosta ohi tms.




Myös jäävän maahan menon teetin ilman loppu nousua ja sekin oli tosi hieno, Aamulla maahan menot on tosi vahvat ja NOPEAT.  Avokaukoja tehtiin aamupäivällä eläinlääkärin vastaanotolla rokotusaikaa odotellessa n.2m välillä ja nekin oli tosi sievät, hienosti pysyy paikallaan!


Pitihän sitä myös käyttää hyväksi valokuujan läsnäolo ja sievä täpinöissään oleva paimen, tässä alla lopputulos. Kyllä mä tykkään tuosta otuksesta <3


Myös pari kuvaa kissalandian puolelta. Kiia on nyt ollut viikon ja alkaa olla tosi hyvin kotiutunut, ruoka maistuu ja laatikolla käy myös, tykkää leikkiä niin ihmisten kanssa, kuin myös Armaan leluilla, josta myös pari kuvaa alla. Paimenista ei välitä ja Armaalle välillä räsähtelee, jos ottaa päähän tarpeeks.







Ei kommentteja: