sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kisojen jälkeen on hyvä nollata, että jaksaa taas.

Ja nollauksen jalontaidon tämä trio kyllä osaa! :D Varmaankin oma jännitykseni purkautui eilisten kisojen myötä, sillä tänään koirat olivat kaikki ihan kaistapäisiä.

Armas ja Demi saivat olla valvonnassani hetkisen aikaa yhdessä ulkona, ja liekkö sen seurauksena Armaskin kirmaili täysin kaistapäänä kylmästä välittämättä. :) Demin osalta ulkoilu oli ehkä enemmän katselua, kun en vieläkään uskalla antaa noiden oikein olla yhdessä, ettei Armaan parantuminen vain koe takapakkia. Mutta Demikin kyllä tuntui tajuavan, että juoksi vain "vähän olevinaan" eikä korvat liimautuneena niskaan.








Päivällä suunnattiin sitten Volvon keula kohti Savonrantaa ja siellä käytiin sitten paimenien kanssa reilu tunnin lenkki, sporttrackeriin tuli n.6,5km, mutta koirille montamontamonta kilometria enemmän, sen verran hurjaa rallia vetivät edestakasin hangessa! Juuri tuota paimenet tarvitsivat.






Kotiin tultaessa otettiin vielä vähän tottisteluja iltaruuan merkeissä, mm. luoksetulon stoppia vähän rupesin Riksulle pohjustelemaan, sekä noutoa pitää nyt hiukan muokata, kun luulin, että tokon avoimessa 'nouda'- käskyn jälkeen saa antaa vielä 'eteen' käskyn, mutta eilisiä kokeita seuratessa selvisi, että se on lisäkäsky, ja Ricolle noutoon on opetettu 'eteen'-käsky, niin meni vähän paimenella aivosolut solmuun, kun sitä ei sitten tullutkaan. No eiköhän se siitä.

Nyt keittiön lattiaa koristaa kaksi hyvin väsynyttä paimenta ja olkkarin sohvalla Armas ja Kiia vetävät sikeitä vieretysten.


Ei kommentteja: