torstai 21. toukokuuta 2015

Moralle pentusuunnitelmia.


Demin pidettyä keväälle 'hiljaiset juoksut', astutus suunnitelmia muutettiin siinä määrin, että Demin tyttären Moran ensivuodelle suunniteltu astutus aikaistuikin tälle vuotta, nyt kun on terveystarkit, koulari ja luonnetesti hoidettu kunniakkaasti.

Uros pysyy ennallaan, sillä vahvasti omilla jaloillaan seisova Sisu sopii mainiosti vastapainoksi Moran nöyrälle luonteelle.

Yhdistelmästä lisää PENNUT-välilehdessä.


Moran luonnetestivideo (blogi päivitys samaisesta tapahtumasta) ja viimeisen tokon AVO1 kokeen video. Tokokoevideossa hiukan paistaa läpi pari päivää myöhemmin alkaneet juoksut ja sen tuoma "ei oikein kiinnosta"-fiilis. :D

Moraan, sen emään ja veljiin on mahdollista ja erittäin suotavaa tulla tutustumaan ennakkoon! Sisu puolestaan on nähtävissä Savonlinnassa.

 
Jos pentue/koirani herättivät kiinnostusta, niin minua voi lähestyä ensisijaisesti sähköpostitse: siina.jolkkonen [at] gmail.com. Kerrothan pentua kysellessä itsestäsi ja perheestäsi sekä millaisia ajatuksia sinulla on pennun tulevaisuuden suhteen (harrastaminen?), sekä olisitko mahdollisesti kiinnostunut sijoituspennusta.

Uroksen luo menemme ensiviikolla!

- Siina, kennel Pikku Tiitiäisen


Ei kommentteja: