lauantai 6. kesäkuuta 2015

Savonlinna RN

VSP FORTZATO THE ONE AND ONLY - ROP WALTZUN CHILI

Tänään käytiin Savonlinnan ryhmiksessä, itseltäni oli ilmottuna Demi ja sitten händläsin Fortzato-veljekset Santun ja Sisun. Koiria oli hämmästyttävän vähän ilmottuna, vain 9kpl, joista 3 oli pentuja.


Santulla aloitettiin, se esiintyi kauniilla käytöksellä (josta maininta arvostelussakin!) erinomaiseksi, ja luokan ainoana myös tietty tuli luokkavoitto. Lopullinen rimpsu oli AVO ERI, PU1, SA, SERT.


Sitten oli vuorossa painonhallinnan kanssa painiva Sisu, jonka tuomari jo juoksun jälkeen totesi aivan liian raskaassa kunnossa esitetyksi (..joka nyt ei hurjana järkytyksenä tullut). Sisun tuomio oli KÄY T, arvostelussa oli paljon hyvää, mutta liian raskas kokonaisuus.


Viimeisenä kehään vein sitten Demin, joka oli jälleen kerran oma varma itsensä. Kyllä siitä vaan aina tulee niin hyvä mieli, kun tuon koiran kanssa kehässä käy. Hän tietää, että Hän on prinsessa, Hän haluaa myös näyttää sen muille. Demin tuomio oli AVO H. Tuomarin kanssa juteltiin hetki neidin liikkeistä, se liikkuu todella hienosti - koiraksi, mutta saksanpaimenkoiraksi liikkeeseen tarvitsisi enemmän rodunomaisuutta, ulottuvuutta. Tämän allekirjoitan.

Arvostelu: Feminiininen oikean kokoinen narttu. Hyvä purenta. Pää saisi olla vahvempi. Hyvä eturinta ja kulmaukset. Säkä saisi olla korostuneenpi. Liikkuu kevyellä, vaivottomalla askeleella, mutta ylälinja saisi olla liikkeessä parempi. Niukka oikeanlaatuinen karva.
Tuomari: Löfman Tarja


Sitten oli vielä ROP / VSP - kehä, joka juostiin pari kertaa ympäri, jonka päätteeksi meille Santun kanssa ojennettiin VSP-ruusuke! Erittäin tyytyväisiä oltiin ja ROP-narttu oli myöskin oikein kaunis! :) Loppuun vielä Santun nassu <3


Ei kommentteja: