maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannus.




Tällä kertaa suunnattiin maalle pitkästä aikaa ihan vaan Armaan ja Demin kanssa. Ricoa ja muuta eläinkuntaa tuli siskoni vahtimaan meille kotiin.

Tämä juhannus oli kyllä ihan pikku brassin juhannus, oli se sen kyllä ansainnutkin. Armas lihoi varmaan kilon kaikesta grillimätöstä. :D Toki ei se Demikään huonommaksi jäänyt, mutta kulki niin paljon appivanhempien mukana, että luojan kiitos en nähnyt jokaista grillimakkaraa jonka neiti kitusiinsa imaisi!





Tiitiäinen <3









 
***















Armas heitti talviturkinkin, mutta on se vaan kumma juttu, että joka kevät Armas joutuu opettelemaan uudelleen uimaan, sen takajalat ei vaan lähe potkimaan oikein, painuu veden alle koko koira kuonoa lukuunottamatta, siksi meillä nuo pelastusliivit on ehdottomat. Mutta muuten uinti taisi tehdä hyvää, sillä Armas ei kipeytynyt koko juhannuksena, vaikka menoa ja meininkiä oli! :)

Sunnuntaina oli sitten ihanaa kotiutua, kun vanhukset olivat taju kankaalla Juhannuksen jälkiltä, mutta todellisuus ei kuitenkaan päässyt unohtumaan sillä kotona odotti kaksi teenagea, joilla kyllä oli virtaa! :D Iida oli tuonut lauantaina Moran ja Rico nyt toki repi pelipöksynsä jo siitä riemusta, että kotiin tultiin. Paljoa ei kuitenkaan junnujakaan tarvinnut höykyyttää, kun olivat jo huomattavan paljon seesteisempiä.

Veli.






Sisko.








Sitten melkein kolme veet <3 





Ei kommentteja: