tiistai 8. syyskuuta 2015

Pentupäiväkirja - pennut 2vko.








Matami:





Kalle:




Myrtti:



Simo:




Närhi:




Pennut kasvavat hurjaa vauhtia! Kuvaustuokiosta tuntui olevan myös erinäisiä mielipiteitä, sillä jokainen enenpi vähempi olisi halunnut syödä minut - paitsi noh, Kallea nukutti.

Kaikki pennut ovat päässeet jo reippaasti yli kilon painon - Matami 1,5kg, hää menee ihan omilla käyrillään. On ihana seurata, kun pennut yrittävät jo painia keskenään ja ottavat kontaktia ihmisiinkin. Saanee jo pentulaatikon laidan luukun kohta laittaa kiinni, että pysyvät laatikossa vielä vähän aikaa.

Demi ja Rico selvittivät viimeviikonlopulla onko Ricolla asiaa pentujen luo vai ei, ja juu, ei ole vielä. Rico asteli pentuhuoneeseen, Demi käveli tyynesti Ricon luo, haukkasi sen koko naaman suuhunsa, Rico peruutti kaksi askelta ja sen jälkeen pentuhuoneen portti on saanut olla auki, eikä Rico sinne mene, kurkkaa vain ovelta ja se ei Demiä haittaa. Tämä oli helpottava seikka siinä määrin, että nyt Demi pääsee kulkemana vapaasti pentujen luota meidän luo, ja toiste päin, ilman että Ricoa tarvitsee erotella minnekkään.

Ei kommentteja: