sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Treeniä treeniä.


Tähän viikkoon on mahtunut monenmoista treeniä, keskiviikkona Riksun kanssa rullaluisteltiin 7km , perjantaina 8,5km ja lauantaina fillaroitiin 15km. Ettei luulisi poitsun ainakaan ihan rapakunnossa olevan, kun mukana jaksoi roikkua. 

Tänään sitten puolestaan treenattiin oikeasti, nimittäin tottisteltiin Nooran ja Tiinan kanssa! Tämä tarkoitti siis sitä, että sain lopultakin otettu pentujen isästä Santusta videota - joskin, ihan vielä tähän postaukseen video ei kerinnyt, mutta kuvia nyt alkuun edes.






Treeni ja etenkin kisainto leimahti taas taivaisiin, kun sain kunnon treenit pidetyksi, koira toimi ja homma rullasi. Ekana käytin Riksun kentällä yksin, seuruuta, ei ihmeitä, toisella kierroksella seuruuta (käännöksineen ja yleistä hallintaa) häiriönä Sisu ja lopuksi vielä otin pari kertaa metallinoudon. Olin koiraan kaikin puolin erittäin tyytyväinen ja noutoon erityisesti, sillä viimeksi kun pihassa sitä tein, onnistui Rico kajauttamaan kapulan kulmalla itseään nokkaan ja jäi vähän tuijottelemaan kapulaa - nyt ei ollut mitään moiseen viittaavaakaan.

Mutta sitten niihin Santun ja Sisun kuviin. Pojat olivat tänään(KIN!) hienoja ja olihan niitä mukava vierestä seurata. Tottiksen lisäksi Tiina näytti meille vähän kovanmaan jälkeä, on se helppoa, kun sen osaa! Niin ja Nooran tärykalvot tutustuivat poikien melko kumeaan ilmaisu-haukkuun. 















Sitten kerran kuvaamisen makuun päästiin, niin pitihän sitä vähän meidän mustia vertailla, hienot mustat.




Semmoista tällä kertaa, yritän Santun tottisvideon kasata tässä lähipäivinä myös, joten sen lisään sitten tiistaina pentujen 2vkos kuvien jatkoksi. :)


Hyvää yötä sanoo Myrtti.

Ei kommentteja: