maanantai 19. syyskuuta 2011

Huipulla tuulee!

On taas aivan mahtava viikonloppu takana! Olimme Armaan kanssa Lieksan kaksipäiväisissä agilitykilpailuissa osallisena, lauantaina agilityradalla ja sunnuntaina hyppyradalla.

Lauantaille oli ilmottautunut vain kaksi mediä, Armas näistä toinen. Radalle lähdin aika luottavaisena, rata oli ihan järkeen käypän oloinen, ja koirakin tuntui olevan aika liekeissä. LUVA jäi taas 5vp päähän, kun sössin kepeille viemisen TAAS!!! Ärsyttää kun itte pilaa koiran puhtaan radan :/ Noh joka tapauksessa vitosellakin päästiin korkeimmalle palkintomallille, 1/2! :)


--

Sunnuntaina jatkettiin sitten hyppyradalle. Fiilikset rataa kohtaan olivat hyvin hyvin alhaalla, koira napsi multa käsivarret jo pienille mustelmille ennen rataa kun kävin kokeilee lämmittely alueella olevat kepit - kuumui niiiiiin pahasti. Siinä sitten omaa vuoroa odotellessa Armas alkoi jo olla sen oloinen, että pystyi näkemään sieluni silmin kuinka se heiluttaa minulle tassuaan ja sanoo "juokse vaan akka keskenäs"!


Noh radalle lähdettiin yhdessä, ja koira lähtikin ihan kivasti mukaan, ja oli suorastaan liekeissä taas! Olin päättänyt, että kepeiltä ei tänään virheitä oteta, ja hidastinkin koiran  KUNNOLLA  kepeille, ja sehän meni ne PUHTAASTI! Jes! Radan päätteeksi kuului sitten kuulutus, että puhdas rata.

Näin ollen lopulta Armas sitten sijoittui 2/7 saaden puhtaalla radalla LUVAn!

Huipuista huipuin Armas <3

Ei kommentteja: