lauantai 8. lokakuuta 2011

Päivitttelyä.

Yritän nyt etes vähän jotain kirjustella meidän hiljaiselosta..

Demiä olen nyt yrittänyt opettaa vetämään - Saruton & Riiviön avustuksella. Saisi nyt tuo neiti kiinni jutun jujusta, niin voisi sitten tilata sille kunnon vetovaljaat & mahd. vedättää Riiviön kanssa sitten. Ja tosiaan yksin siitä ei tullut mitään kun yritin saada Demin tajuamaan, että sen pitää kulkea pyörän edellä ja vetää, ja senkin pitäisi sitten tapahtua luvan kanssa. Kätevintä oli siis pyytä Saruto helppailemaan, kun Riiviö osaa vetää, eikä välitä muuttuvista tekiöistä, ja Demillä puolestaan kisavietti herää henkiin siinä vaiheessa kun kaveri menee himpun verran edellä. Näin ollen Riiviö vaan edeltä menemään ja myö perässä, kyllä se sitten lopulta alko tajuta, ettei turha riehuminen kannata, ja väsyttää ittesä vaan turhaan, jos kisoo koko ajan Riiviötä vastaan (vaikka välillä tietty pitää yrittää ohi ;) Pitääkin kokeilla ensikerralla et jos laskee painaan ohi, et ymmärtääkö jatkaa vetoa). Kerran on myös Armas ollut mukana, mut se meni jo mulle vähän haastellisemmaks kun myö ei olla aina tien ainuat liikkujat, joten saapi välillä ihan kunnolla kerätä koiria vastaan tulevien tieltä.


Pätkää kesältä kun Riiviön kanssa oltiin vetolenkilä. :) Luojan kiitos mun tietokoneesta puuttuu kaijuttimet joten mullei oo hajuukaa mitä selitän tuolla videolla :D



Noh laitettaan nyt sit viel vetokuvakin. :D
Muuta ihmeempii kai ei meidän elämään, Armas on oloneuvoksena, juoksee lenkillä mukana, mut mittään ihmeempiii sen kaa ei olla kyl nyt tehtynä. 


Kuvia onneks on: 






Laittellaanpas loppuun muutama ylimäärä kuva :D






Suunnitelmia tulevalle toki on myös, tarkoitus olisi Armaan osalta vielä kokeilla tämän vuoden puolella sitä viimeistä nousunollaa, sekä myös ainakin Voittaja näyttelyssä käydä kehillä. Demin puolestaan pitäs oppia vähän vähemmän pitämään äänestään.

Ei kommentteja: