torstai 20. lokakuuta 2011

A R M A S

Otsikko kertoo kaiken oleellisen.

Armaan kanssa ollaan nyt ruettu vähän tokoilemaan enenpi -kun herra on jo osoittanut olevansa luonnonlahjakkuus agilityssä - niin tavoitteet siirtyvät nytten sitten tokon puolelle! :D Toiveissa olisi nytten saada opetetuksi tuolle toko-hyppy, jota siis en ole saanut aikaseksi opettaa, vaikka agilityn puolella tuo hyppiminen onkin tutuksi tullut.

Pitäisi saada myös maahan menosta tuo ennakointi perusasennosta pois, sekä liikkeestä seisominen kunnolliseksi - nytkun tuppaa hiihtää muutaman askeleen ja sitten lopuksi ennakoi vielä perusasennon. Tosin ei niitä olla harjoteltukkaan joten sallittakoon. Maahan menee kyllä aika hyvin pelkällä käskyllä, mutta seisomiseen tarvitsee käsimerkin, tai jääpi hiihtämään.


Seuraaminen on jo tosi hyvää - huomioon ottaen että kyseessä Armas! Vähän se on väljä, mutta ei sillä, se on terrieri eikä mikään palveluskoira ;) Vähän ehkä hidas perusasento, mutta kulkee kuitenkin mukana, ja tarjoaa jopa kontaktia !
Tosin nyt treenaaminen rajottuu aika pitkälti eteisen käytävälle ensikevääseen asti, kun ulkona niin kylmä ettei miun hienohipiäni siellä halua töistä tehdä! 


Ei kommentteja: