torstai 27. lokakuuta 2011

Ja lompakko ohenee!

Huoh, käytiinpäs Demin kanssa alkuviikosta Jari Ahon vastaanotolla.

Neidiltä otettiin pissanäyte, verikokeet ja lopuksi ultrattiin, onneksi ultrassa ei kuitenkaan mitään löytynyt, vaan diagnoosi jäi kunnon kustulehukseen. 15pv antibiootti kuuri & kipulääke pistos niskaan.

Tässä jo jonkun viikkoa olen miettinyt, että alotteleeko Demi juoksuja, kun pissinyt - tai ainakin yrittänyt - enenpi, ja muutenkin Armas ollut kiinnostuneenpi, mutta eihän herran jumala viimekskään tehnä juoksuja kahta viikkoa, joten kiikutin sitten lääkäriin. Myös verta tihkuttanut joinakin päivinä. Mitenkään Demi ei hirmu kipeältä vaikuttanut, mutta jotenkin kuitenkin hälytyskellot soi, että nyt ei kaikki ole neidillä kunnossa, etenkään kun maanantai aamuna Demi oli koko aamulenkin KILTISTI, ei vetänyt yhtään, käveli vaan perässä kuin varjo. :s Ei hyvä.

Noh nyt sitten ei taas tarvitse miettiä mihin sitä sen ylimääräsen rahan laittas.


Maha ei noista antibiooteista tykkää hyvää , vaikka syötän kyllä maitohappobakteereja antibioottejen ohella, mut toivottavasti tuo tuosta tasottuu, jos ei niin pitänee miettiä mitenkä jatketaan, en mie tuota voi vatsakurallakaan pitää.


Tällästä meidän rauhaan.
Ainiin, pitäs neitikoira ilmottaa muutamiin näyttelyihin tässä.

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

-niin niitä minnilläkin on ollut, nyt jos uusii niin osaat reagoida ennemmin ja viet pelkästään vaan pissanäytteen tutkittavaks niin ei tarvii käyntimaksuu maksaa. ja joka päivä vaan reippaalla kädellä c-vitamiinii kuppiin.

Siina kirjoitti...

Näinn pitänee tehdä! Ärrinmurrin. Toivottavasti ei nyt vaan rupeis sitten olemaan noita enepää :(