maanantai 5. joulukuuta 2011

4.12 Voittaja 2011


Nyt on aikasta vapaa suomennos, kun oli jotenkin tosi kauttarantain kirjotettu, niin yritäppä siinä sitten saada pää pointti irti..
Tuomari: Roberto Velez Pico, Puerto Rico
"Toivoisin pään olevan maskuliinisempi. Erittäin hyvät hartiat. Todella hyvä ylälinja. Toivoisin näkeväni enemmän potkua takana. Erittäin hyvä luonne."
VAL ERI VAK4


Armaan esiintyminen oli aikasta vaisua katsottavaa, ennenmminkin yritti liikaa, kuin että olisi ollut vasta hakoinen. Ei suostunut oikein intoutumaan millään, yritin nostattaa kierroksia tempuilla, mutta eiii (( - ei tietysti, aina on kehässä riehuminen kielletty, niin miksi nyt sitten saisi riehu, tuumasi Armas )). Pakko kai se on taas myöntää, ei ne näyttelyt vaan oo Armaan juttu. Pöh!
Mutta reissu oli mukava, oli mukavata nähhä brasiliero immeissii pitkästä aikaa sankoin joukoin. :) Niin ja Ikea Tampereeltakin tuli ostettua tyhjäks :D Voittajasta ostin Armaalle metallihäkin, Demille heijastinliivin, sekä koirille sapuskaa jokusen kilon. Niin ja tuli koeajettua häkin vetoalustakin, joka tuli postista alkuviikosta, oli muuten ihan älykätevä näyttelypaikalla! Sai koira rauhassa olla siellä, ja sai itte liikkua ilman että tarvis miettiä kuka vahtii tavaroita, kun nyt ne kulki kätevästi mukana :)    

-- Demi oli viikonlopun appivanahemmilla hoidossa, ja hienosti oli neitikoira ollut :) Tänään kun kotiin tuli, niin ei paljon ole pää pedistä alku tervehdyksen jälkeen noussut, sen verta koville ottanut tuo maalla olo! :D

Ei kommentteja: