tiistai 19. helmikuuta 2013

Lenkkihetki.

Käytiin eilen poikien kanssa kävelemässä kaupungilla, lähdettiin liikkeelle parkkihallista, siitä käveltiin pari kierrosta keskustan läpi, tällä kertaa mukana ei ollut nameja (tai no oli mukana, mutta ne ei ollu nyt jatkuvassa syötössä) vaan kuljettiin keskustassa niinkun  oltas lenkkeilemässä missä tahansa muualla, laitoin itse vielä napit korviin ja musiikin kaakkoon, etten vahingossakaan kuule mitään mihin itte voin reagoida hölmösti ->aiheuttaa reaktion Ricossa. Pari kertaa huomasin Ricon sykähtävän vähän eteenpäin ja vilkaisevan taakse, toisella kertaa oletettavasti rämisevä pyörä meni ihan takaa ja sitten toisella kerralla bussi lähti vierestä ja tasasi paineet? .. tai siis silleen kun se bussi huutaa hoosiannaa kun lähtee liikkeelle. :D Kummallakaan kerralla ei muuta reaktiota, kuin sykähdys, hieno poika. :) Sitten ohitettiin vahingossa yllättäen koirakin, ja se meni loistavasti!! Katsoi muttei edes vetänyt siihen suuntaan! Tosi vaivatonta oli kyllä poikiin kaa kulkea, kun Armas ei leiki ulkona Ricon kanssa, niin R ei yrittänytkään kiusata Armasta (Demiä puolestaan koko ajan napsii ties mistä, että saisi leikki kaverin, niin niiden kaa on todella raivostuttava kulkea :D ). 

Keskustasta jatkettiin taajamassa käpsimistä teollisuusalueen suuntaan, siinä vaiheessa Ricoa alkoi tylsistyttää kun oli vain kävelytietä kävelytien perään, ei mitään liikettä ja vippinää (ellei vieressä meneviä autoja lasketa, mutta niistä se ei välitä) , niin alkoi tarjota kontaktia ja """seuraamista""", että jos edes jotain voitas tehä, eikä vaan tylsästi lampsia. Sitten pienenpieni tokohetki Kuvavelhojen edessä, seuraamista ja sivulle tuloa pari kertaa. Mut äh, tuohon seuraamiseen pitäs keksiä, miten mie sitä rupeen intensiivisesti opettaa.. Imuttaminen ei vaan toimi.. se puree multa kädet (on ahne) - mulla kiehahtaa hermo ja sanon sille turhan lujasti että nyt nätisti, sitten se loukkaantuu ja ei halua enää tehdä - noh en tekis minäkään. :D Pitää vielä kokeilla jos nahkarukkaset kädessä onnistus, mut epäilys on suuri... Otamme vinkkejä vastaan.

Siitä avo tuli sitten hakemaan meidät, 5km riitti meille lenkkeilyksi varsin hyvin ;D Kävin vielä ostamassa M&M;stä toisen nahkapannan sakemanneille, niillä kun jostain syystä oli vaan yks nahkanensolkipanta yhteisenä- hups.

Ei kommentteja: