maanantai 3. helmikuuta 2014

Pekoilua ja sosiaalistamista.

Sunnuntaina meillä olikin kunnon aktiivipäivä, aamusta rynnättiin PEKO-treeneihin, Aamu lähti turistiksi. Otettiin yksi ilmaisullinen ukko ja 2 muuta ukkoa, joiden olinpaikasta minulla ei ollut mitään käsitystä. Rico oli tosi hieno, rullan otti tosi hyvin, mutta minulle päin lähtiessä vähän mietti, josko sittenkin lähtisin rallaamaan omiani, mutta heti kun annoin palautus-käskyn lähti täpöllä tulemaan luokse. En tiedä mikä tuossa nyt tökkii Ricolla, en usko, että siltä vaaditaan liikaa, enkä usko, etteikö se tietäisi mitä siltä odotetaan, se vaan ei jotenkin kehtaa lähteä palauttamaan rullaa. Koska jos kyse olisi siitä, että vaatii suorapalkkaa, uskoisin sen vaativan sitä ukolla, mutta ei Ricolla mitään sellaisia elkeitä ole.

Rulla-ukon jälkeen lähetin Ricon haravoimaan navettarakennuksen seinustaa, siitä etenikin suorilta rakennukseen, josta paikansikin nopeasti ukon. Toiselle ukolle lähettäessä, ennätin juuri sanoa treenikavereille, että näinköhän me Ricon kanssa ollaan enää kavereita tän jälkeen, kun aluetta oli aika paljon, ja riski tyhjälle lähettämisestä oli suuri, ja lähetinkin Ricon "tyhjään päin" , mutta koirapa ottikin ihan oman linjan ja melko suorana pistoja paineli metsässä olevan ukon tykö, se oli kyllä tosi hienoa työtä koiralta! :) 


Sitten lopuksi Aamu pääsi leikkimään Essi-beussin kanssa:


Tänään Aamu sitten lähtikin omaan kotiin, ja ollaan pitkästä aikaa kotona ihan koko oma porukka! Ei edes ole tiedossa milloin seuraavan kerran tulisi lauman vahvistuksia ulkopuolelta, ohhoh!

Ei kommentteja: