sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kiirusta kiirusta.

Tämä viikonloppu meni koirilla löysäillessä mutta meillä oli kyllä omiksi tarpeiksi hommaa, Armas sai olla keikalla mukana työnvalvojana ja lopuksi laadunarvioijana. Kuten huomaa, työnvalvonta oli melko heikkoa. :D




Lauantai iltana vietettiin sitten kunnon paimenhetki, kun Armas oli saanut olla muuten mukana päivät, ja paimenten elämä keskittyi melkolailla isossa tarhassa päivystämiseen. Retaleet saivat tulla sohvalle ja osallistuivat iltaherkkujen kadottamiseen meidän töllön tuijotuksen ohella. :) Olisivatpa aina noin rauhallisia, ulkona näyttävät lähinnä etenevältä trombilta... Myös Paroni ja Armas saivat osansa ruoputuksista.




Sunnuntai aamuna vein taas paimenet tarhaan ja pakkasin karavaanin taas - tällä kertaa kyydissä ei kyllä ollut yhtään nelijalkaista - ainakaan ensimmäiseen 40km, jonka jälkeen Erja ja kääkät nousivat kyytiin.




Sittenpä meillä olikin suuntana Kuhmo, jossa Erjan junnu CRAZY COWBOY'S MACHO INDEED "Upi" oli kehillä. Hienolla käytöksellä nuori (10kk!!) junnu jätti taakseen yhden junnun, yhden nuoren, muutaman avoimen ja vielä veteraaninkin, huikeaa! Loppu saldona oli sitten SERTi ja VSP! :)

 


Ei kommentteja: