maanantai 1. syyskuuta 2014

Koirakavereita, kissoja, treeniä...


Demi tapasi perjantaina faaraokaksikon Casperin ja Sampon :)





Lauantaina käytiin Riksun kanssa kentällä - sieltä ei juuri mitään käteen jäänyt, koira oli todella nihkeä, mutta sitten pyörähdettiin torilla, jossa oli poliisipäivä, siellä Rico käyttäytyi todella kivasti, voi että olin ylpeä pienestä miehestäni! :) Tehtiin mm. henkilöryhmä väen paljoudessa ja hienostihan se meni, joku jopa kysyi onko se oikea poliisikoira ;)

Sitten suunnattiin äidilleni ja Anukki näki ensimmäisen kerran koiran. Hienosti pennut toimeen tulivat, vaikka molempia jännitti niiin hiiiirrrmmuuisesti - ja kiinnosti vielä enemmän! :) Anua vähän otti päähän kun Riksu kaiveli hänen lelukorista leluja, kumma kissa. Hurjan utelian tuo kissa kyllä on, ei pitkään kyllä viitsinyt pysyä "turvassa" hellan päällä, vaan jo piti tulla lattioille ja sohville missä Riksu oli. Niin ja kertaakaan ei edes kynttä antanut! :) Reipas!







Illalla käytiin sitten paimenien kanssa kävelyllä, ennenkun sitten uppuduimme sohvaan elokuvan pariin PikkuTiitiäisen kanssa. :) 




Sunnuntai iltana sitten haimme Aamun meidän lauman vahvistukseksi seuraavaksi kolmeksi viikkoa, nuorisolla on kivaa, kuvat kertokoot loput: