sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Virallista tottelemista.

Viime viikonlopusta en jaksa spekuloida sen enenpää, kun että hylky tuli pakotteen myötä, kun herra teini angst yritti paikkamakuuseen tullessa syödä viereisen bc-uroksen. Viikolla sitten pidettiin muutamat uroksen sietosulkeiset ja siltä osin herran mielenliikkeet ovat taas kurissa.

Sitten tämänpäiväiseen:

Luoksepäästävyys 10 - ei ongelmaa.

Paikkamakuu 7 - Maahan vasta toisella käskyllä, jäi vinoo, muuten hyvä varma paikkamakuu, vaikka rivistä yksi nousikin ja hiipi puoleen halliin.

Hihnassa seuruu 9 - Ok, vasemmalle kääntyminen todella huono, lopussa ajatus harhautui.

Hihnatta seuruu 9 - Samalla meiningillä kun hihnaseuruu.
Liikkeestä maahan 0 - H U O H ! Olin niin kauhuissani, etten ollut muistanut palkata Ricoa seuraamisten jälkeen, joten liike jatkui samoilla vauhdeilla seuraamisien jälkeen, niin Rico oli sitten sitä mieltä, että eipä kannata töitä tehä, kerta ei kehujakaan saa.
Luoksetulo 8,5 - Törmäsi vähän, ja siirtyessä sivulle sanoi kerran sviik.

Liikkeestä seiso 10 - Varmaa perusRinkeliä.

Hyppy 9 - En ollu tyytyväinen, empi hyppyä ja meni todella vinoon.

Kokonaisvaikutelma 9 - Tuomarin mukaan meillä oli hyvä yhteystyö ja huomautin koiraa liikkeiden välillä asiallisti silloin kuin tarve oli.  // Itselle kokeesta jäi hyvä fiilis, palkattomuus ei mielestäni juurikaan näkynyt Ricossa, se hoiti homman loppuun asti juuri niinkuin piti, vaikka nolla liikkeestä maahan menossa kyllä harmittaa vietävästi, oma moka..

ALO2, 157,5p. sij.2/7



Kilpailukipinä on kova, ja seuraavia kisoja odotellessa!

Ei kommentteja: