sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Ricolla on vientiä.

Ekana muutama kuva Ricosta ja Demistä pellolla puolesta välin viikkoa.










Lauantaina sitten saatiin vielä yksi paimenvahvistus, nimittäin Aamun emä Sylvi tuli meille rälläämään nuorison kanssa. :) Onhan nuo aika kaoslapset.


Aamu 1v2kk.

























































Sunnuntaina käytiin Ricon kanssa kaupunkikävelyllä Nooran ja Nemon kanssa, muuten meni hyvin, mutta vähän meinasi teiniä ruveta ärisyttämään, kun Nemo oli vähän levoton 3vko sairasloman jälkeen ja yritti kaiken kukkuraksi vielä rueta kaveeraamaan, hyi, sanoo Riksu. Toki tämä käytös eliminoitiin, moista ei meillä hyväksytä.

Jotain pientä tottistakin kartsalla otettiin, ja siihen olin kyllä tosi tyytyväinen! Peruuttaen seuruu on jo tosi hyvä, ja mielestäni takapään käyttö on muutenkin parantunut hurjasti!

Eläinkaupassakin pyörähdettiin, valitettavasti valikoimasta ei löytynyt sitä mitä etsittiin, mutta sainpahan hyvällä syyllä täydentää pakastinta mm. broilerin selkärangoilla ja kivipiiroilla.

Illalla sitten tehtiin vähän pihahommia, eka ruohonleikkuun merkeissä ja sitten vielä puun mätön merkeissä. Kyllä oli kohtuu väsyneitä KaosLapsia.

1 kommentti:

Sarianna kirjoitti...

Ai hyvänen aika kun en saa silmiä irti tuosta Aamusta, miten voi olla koira noin kaunis <3 Varmaan maailman toiseksi kaunein sakemanni ikinä.