keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Rico, Aamu & kumppanit.



Yllä molemmissa riveissä Aamun emä "Sylvi" Sudenmaan Bambi, "Aamu" Atalante, "Sira" Aurelia ja "Mimmi" Allison. 

Tänään käytiin Tiinan kanssa parituntinen metässä juoksuttamassa koiruuksia, itselläni oli matkassa Rico sekä Aamu, Tiinalla Aamun emä Sylvi sekä siskot Sira ja Mimmi, joista jälkimmäinen saattaa jatkossa näkyä useamminkin meidän blogissa, sillä neiti muutti Kajaanista takaisin kasvattajalle, omistajan muuttuneen elämäntilanteen myötä.

Molemmat suhtautui todella kivasti Mimmiin, ja etenkin Ricoon Mimmi yritti ottaa kontaktia itsekkin ja painileikin tynkää saivat hyvin aikaseksi, mutta ne tyssäsi yleensä siihen, että Aamun ja Siran (..ja Sylvin) välillä kipinöi, totisimmalta kahinoilta kyllä täysin vältyttiin, mutta tyhmää jonniinjoutavaa myllyttämistä silti ilmeni jonkin verran.

Koirat rypivät hakkuuaukon reunalla olevissa rapakoissa, ja sen olivat kyllä näköisiä JA HAJUISIA lenkin päätteeksi. Hiukan hölmönä vetona tuli jätettyä nuo posekuvien otot sinne, joten.. noh sen ovat koirat näköisiäkin:


Mutta kuvat puhukoot puolestaan, varoitan niitä on PALJON, mutta en millään osannut valita mitkä kuvat viisikosta julkaisisin, sen verran värikästä menoa oli. Mutta selvennöksen vuoksi harmaista, Aamulla on vihreä timanttipanta, Siralla pinkki rukkapanta, Sylvillä lime hurttapanta ja Mimmi on porukan vaalean harmain ja sillä taisi olla ruskea hurttapanta.






























Tälläisissä fiiliksissä meni meidän päivä, kyllä tuli väsyjä paimenia.


1 kommentti:

E&R&H kirjoitti...

Kuvahaaste teille;
http://elamanikaakat.blogspot.fi/2014/11/kuvahaaste.html