tiistai 18. marraskuuta 2014

Terveystuloksia ja kuvia.

Pikku Tiitiäisen Ajattara 'Mora'

Silmät: Ok, ei perinnöllisiä silmäsairauksia.
Sydän: Ok, ei sivuääniä.

Nyt on sitten neiti kaikin puolin tutkittu ja priimaksi todettu. Ensivuoden suunnitelmiin kuuluu sitten minun osaltani näyttely tai pari sekä luonnetesti ja koiran haltija sitten mahdollisesti ainakin kilpailee tokopuolella, joten pentuhommelit saa vielä odottaa. :)



Pikku Tiitiäisen Amoral 'Otto'

Silmät: Ok, ei perinnöllisiä silmäsairauksia.
Sydän: Ok, ei sivuääniä.
Polvet: 0/0

Nyt myös Otto on suoriutunut kunnialla kaikista terveystutkimuksista, ja sitäkin luultavasti odottaa ensivuodenpuolella luonnetesti ja eiköhän se pidä jossain kehilläkin käyttää, kun noin komistuu silmissä!

Myös Pikku Tiitiäisen Anthrax 'Demosta' sain kuulumisia, poika oli kuulemma luultavasti rasituksen seurauksena saanut oej varpaan 'nuljumurtuman', joka todettiin ontumisen syytä selvittäessä, samalla oli kuvattu kaularanka, ranteet, kyynäreet sekä olat ja ne olivat olleet kunnossa. Viralliset luustokuvat saavat odotella varpaan kontrollikäynnille. Toivottavasti vaiva pysyy aisoissa ja ei rajoita koiran normaalia elämää!


Mutta sitten tämän aamun kuviin, minulla tosiaan vielä viikon jatkuu saikku tämän käden murtuman kanssa, joten vielä saan nauttia hetken valoisan aikaan lenkkeilystä yms! Ottokin lähtee luultavasti huomenna kotiin.

























Ei kommentteja: