maanantai 14. maaliskuuta 2011

13.3 Armas tekee sitä minkä parhaiten osaa!



Kuten arvata saattaa, agilitystähän tässä bloggauksessa on kyse! 


Oli minun vuoroni vetää treenit, perjantaina kun kentällä pyörähdin, se oli umpi jäässä, joten olin varautunut sunnuntaina siihen että kenttä on edelleen jäässä ja minulla oli mukana vaan muutama hypytön pätkä, noh kenttä kuitenkin oli niinkin hyvässä kunnossa, että päätin soveltaa vielä viime hetkellä jonkun radan tyngän! 

Armas antoi ekalla kierroksella omaa varmaa suoritustaan, minkä nyt keinulla oikaisi, ja jätti jälkimmäisen kontaktin ottamatta. Myönnettäköön keinu oli sijoitettu todella tökerösti tuolla radalla. Noh uusinta yrityksellä otti myös jälkimmäisen kontaktin!

Toisella kierroksella Armas sitten kiehahti niin paljon, että tuli enenpi virhetä, mutta hauskaahan myö vaan kentälle tultiin pitää joten, en nyt mitään 10 suoritusta siltä enää siinä vaiheessa vaatinutkaan. 














Kuten kuvista huomaa, hauskaa Armaalla tuntui olevan :D 


Lopuksi myös Demi pääsi kentälle, tällä kertaa otin vaan paria hyppyä sillä, ekana yksittäisenä, sitten kahden sarjaa. Tiesi kanssa eläjät kertoa, että Demi oli hypännyt sarjan myös sillä välillä omia aikojaan kun minä kävin niistämässä nenäni, jotenka taitaa se ihan touhusta tykätä. 

Lopuksi myös kokeiltiin ekan kerran maxi rimoja, kun tähän asti oltiin menty medi rimoilla. Yksittäinen este meni, mutta kahden sarjalla pudotti jälkimmäisen. Loppuun otin sitten vielä medi sarjan, että jäi ns. hyvä mieli koiralle. Ekaa kertaa myös kokeilin ihan ohjata Demiä, että en vaan mennyt toisella puolen ja kutsunut, vähän neiti ihmetteli että pitääkö sen nyt juosta miun vieressä vai esteen yli, mutta kyllä se sitten hokas jopa esteenkin yli mennä! Siihen oli hyvä lopettaa. 















Agikuvat (c)Pilvi H, KIITOS!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hauskoja on kyllä kuvat taasen :D!

Tiia