tiistai 8. maaliskuuta 2011

6.3 Aksatreeneissä.

Sunnuntaina meillä oli agitreenit. Kenttä oli aika liukas joten sitä saatiin hiekottaa ihan kunnolla ennenkun uskalti koiran siihen viedä, ja siitä huolimati treenit meni aika kävely vauhdilla.

Rata ei ollut vaikea, oikeastaan ainut mikä olisi voinut olla ongelma oli putkelle vienti, mutta Armas haki putkeen hyvin itse vitos esteeltä, ilman saattamista. Ainut moka siinä oli etten tajunnut hihkaista koiralle missä päin olen, joten Armas sitten tuli ulos putkesta, ja suoritti putken sitten uudestaan, kun ei ollut linjastolla uutta estettä eikä emäntää. Noh sitten tajusin hihkasta missä olen ja matka jatkui. Keinua ei toviin oltukka menty, mutta otti tosi hyvin kontaktit.




Toisella kierroksella rata muuttui hiukan, mutta vieläkään ei mitään sen suurempia ongelmia ilmennyt. 

Vitsit, kyllä taas jäi sellainen fiilis et kisoihin ois päästävä kun koira niin virreessä!

Ainiin ja sain kentälle avaimet, joten nyt pääsee sitten omalla aikaakin treenaa. 



3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Opetatko meille joskus agin alkeita ;D

Tiia, Arto ja Sinna

Pilvi kirjoitti...

Laitoin tuon siun tekemän radan meidänkin blogiin, mut linkitin mistä oon ottanu ;)

Unknown kirjoitti...

Moip, voitas myö varmaan liittyy jäseniksi Liperin kennelkerhoon :) Tiiätkö joko tarvii maksaa vuoden 2011 jäsäri, vai ilmottaako joku vielä, et mihin mennessä pitää maksaa eli mihin asti 2010 jäsäri on voimassa?

Oisko siulla halukkuutta ruveta ohjaa Sinnaa :)? Jos Sinna lajista innostuu ja omaa ees jonkin sortin kykyjä, niin vaikka kisoihin asti ;D Toki jotain pientä olis kiva opetella itekin, mutta agility ei tällä hetkellä tunnu "omimmalta" lajilta. Mutta eihän sitä tiiä, miten sitä innostuu!! Meille on kesäks tulossa hoitoon lyhytkarvaurosholsku Ykä, joka on jonniin verran agiliitänyt myös ja se otettais varmaan mielellään kesällä kentälle myös mukaan :) Tiia