torstai 17. tammikuuta 2013

Amoral

 
Demin pentu Otto tuli meidän elämää piristyttämään 1½viikoksi,  viime sunnuntaista alkaen. Oltiin vielä savonrannalla kun Otto tuli, Demi oli pennusta hivenen sitä mieltä, että juu ei oikeestaan tarvii tulla meille  :D Käytiin vähän Demin ja Oton kansa kävelemässä ensiksi, Demi oli aika rauhaton kun Otto haukkui sille, mutta ihan ne samalle tontille mahtui, joskin Ottoa en uskaltanut irti laskea, jottei vaan hypi Demin päälle (Demillä kun oli vielä arse hellänä pe-la yön suolitukoksesta) ja Demi sitten ärähdä sille kunnolla.  

Sitten Demi sisään ja sanoin avolle että laskee Ricon pihalle (itsellä Otto vielä hihnassa) , poijilla luonnistuikin leikki samointein kun en antanut Otolle mahdollisuutta räksyttää Ricoa pystyyn (Otto on vähän maalta, niin etiketti säännöt uupuu :D ) niin Ricokaan ei päässyt tekemään mitään ennakkoluuloja vaan heitti samantien leikiksi. Sinne ne pojat jäi pihalle keskenään ja hyvin tyytyväisenä riehuivat sen aikaa kun me pakkailtiin tavarat Joensuuhun lähtöä varten. Demi jäi maalle appiukon ja anopin kaveriksi - hyvin kuulema menee<3

Kaupungissa poikaa tuntui vähän jännittävän, ulkona tuppasi haukkumaan kaikki epäilyttävät asiat - kuten pyöräiliät , ikävä kyllä meidän lenkit keskittyvät tuon pyörätien varteen joten hyvin lupaavasti alkoi! No ei vaieska, todella nopeasti Otto ymmärsi mitä saa ja mitä ei tehdä, keskiviikkona pyörätiellä menevä pyörä jo ohitettiin hienosti irti ollen ja haukkumatta :) Toki ne jonkin verran Ricon kanssa toisiaan lietsoovat, mutta toisaalta myös aika paljon Otto kattoo Ricosta jo, että mihin "pitää" reagoida ja mihin ei.

Alkuviikon Otolla oli maha ihan sekaisin, mutta keskiviikko iltana alkoi vatta olla taas kunnossa, jes! Josko se oli vaan alku shokki - paluu kaupunkiin!


Pojilla on kyllä ollu hauskaa keskenään - jopa siis Armaallakin, se on ihan onessaan pentujen seassa. Maanantaina käytiin saksalaisten kanssa mettälenkillä Tauno ja Hilma kääkkien kanssa, ja tiistaina treffattiin Riiviö-sakemanni mummua, keskiviikkona oli aksatreenit, tämä lähinnä vaikutti Armaan elämään, mutta oli saksanpaimenet kyytiä ottamassa ja niistä otettiin puolivuotis kuvat. :)


Otto ja Rico 6kk <3


Ja keskiviikon aksatreenien video, siellä joku tuollanen hieno ohjauskiehkura : D Armaalla oli fiilis vähän laimee, mut teki työtä käskettyä.



Sitten käytiin Oton kanssa tänään vähän "kahden keskistä aikaa" viettämässä, muuten vedettiin lonkkaa:

 
Sellasta tänne. : )

Ei kommentteja: