tiistai 22. tammikuuta 2013

Sunnuntai, maanantai ja vähän tiistaita.


Kissa : )

Sunnuntaina käytiin poikien kanssa lenkkeilemässä Riiviö sakemanni neitosen kanssa, vauhtia ja "vaarallisia" tilanteita kyllä riitti tuossa koplassa.


Melkosen rauhallisia matkustajia oli kun kotia päin läksimme  - niin ja aika hienolta näytti taustapeilissä kolme saksankoiraa korvineen ;)


Sitten Ricosta 27vko:a kuva. :)

Sitten poitsuista kuvia maanantailta työpäivän jälkeen:


Ottoa taisi vähän rasittaa viikonlopun jälkeen kun leikki meni aika nopeasti turhaksi rähinäksi - kova Otto on ääntään käyttämään leikkiessään, mutta nyt kyllä huomasi ettei kyse ollut vain nahistelusta - Rico hakeutui minun jalkoihini, jota ei ollut ennen Oton kanssa tehnyt. Mukava oli huomata, että Rico ei lähtenyt tappelemaan vaikka aihe oli annettu, vaan hakeutui minun luokse ja antoi minun hoitaa tilanteen. Itse arvostan moista piirrettä.

Tiistai ollaan otettu ihan vaan lepiä, huomenna Otto lähteekin sitten omaan kotiin :'( Ikävä sitä tulee, sen hassua nassua. On se mukava koira, mutta hiukan liian höselö kaupunki elämään :D Onneks ei vielä asuta maalla - saattas olla jottei Jennille olis koiraa mitä hakea :D Huomenna meillä olis tavallisesti aksa, mutta nyt pidetään väliviikko. :)

Ei kommentteja: