tiistai 6. elokuuta 2013

Rahalle vastinetta

Heti alkuun sanon; hyvä JoA! Kerrankin oli mätsärissä sellaiset palkinnot, että sait edes koiran ilmomaksun arvosta palkintoja! Tänä vuonna on todella kuppaset palkinnot ollu milteinpä kaikissa mätsäreissä missä ollaan käyty, mutta nyt oli positiivinen yllätys ja todella sai sijoittuneet rahalleen vastinetta - muutakin kuin mainetta ja kunniaa ;) Pitkästä aikaa ilmoitin myös Armaan kehään, ajattelin että se piristäisi ukkoa......jooei. Ja sitten Rico oli myös.

Ensin oli Ricon kehä, se esiintyi tosi kivasti, ei kaahannut vaan liiti piiiiittkkällä askeleella ja seisoa tapitti aloillaan kun tuomari tutki. Punainen nauha.


Melkein heti perään oli punaisen saaneiden kehä, siellä Rico liiteli helpon oloisesti itsensä neljän parhaan joukkoon, siitä lopulta toiseksi! Taas. :D Hiienoo jätkä :)


Sitten oli Armas, no Joo, sitä kiinnosti taas yhtä paljon kuin kasa pikku kiviä... Uskomatonta miten koira voi olla tollanen :D Teki taas kaiken miten kehässä kuuluu, seisoi pöydällä antoi ronklata kaiken, kiersi kehää  - eikä kuunnellu sanallakaan minua :D Sille oli yksilysti mutisenko mie jotain kovemmasta vauhdista tai iloisemmasta olemuksesta - eiiiii, hän teki juuri niinkuin parhaaksi näki.  Seisoi kyllä tosi kivasti, mutta ois se häntä saanu heilua.. Sininen nauha tovin arpomisen jälkeen.

Sinisten kehässä Armas ravasi itsensä neljänneksi, velipoika Aatu sitten oli toisena! :)

Palkinnoksi pojat saivat siansaparot, sian korvat, täyskumisen pallon, kaksi vetolelua, jonkun verran raksuja sekä mysteeri purkin purkkaa. Oikeesti, miulla ei oo käsitystäkään kummalle ne on, koiralle vai ihmiselle.. Ei siin lue sanaakaan suomea mutta ei myöskään löydy sanoja jotka voisi yhdistää lemmikkieläimiin! Argh.


Hollanninpaimenkoira Nemo oli PUN1 BIS3!! :)

Mätsäreiden jälkeen suunnattiin Nooralle, ja sinne tuli myös hollanninpaimenkoira Sinna omistajineen, jolle minä sitten tallailin jäljen. Jäljen vanhetessa myö juotiin pannullinen kahvia ja syötin paljon keksejä. :D 

Sitten oli ohjelmassa jäljen ajaminen, liekkö jäljen tekiässä vika vai missä, mutta ihan ei Sinna pysynyt moodissa, mutta oli siellä hienojakin pätkiä, joita sai ihailla :) Jäljen jälkeen lähdettiin sitten koko hurttalauman kanssa mettään. 

Rico yllätti käyttäytymällä mallikkaasti :o Se on jo kk päivät ollu ihan kamala Nemolle (..jota ei kyllä oo häirinny se, että Rico vaan moukaroi sitä) , mutta nyt se oli tosi nätisti! :O Ja leikit meni muutenkin tosi sievästi, eikä Nemo joutunut ihan törkeän pyörittelyn kohteeksi, oli kerrankin niinpäin, että Nemo hyökki kielipolvissa olevan Ricon kimppuu - NYT LEIKITÄÄÄÄÄNNNN!! :) Armasta nyt ei kiinnostanut mikään tai kukaan, se meni omia polkuja ja teki omia juttuja :) Sinna kävi muutamaan otteeseen kalkkista tökkimässä - juu ei lämmenny :D Meinas olla melkonen homma saada tosta porukasta NÄTTIÄ yhteiskuvaa, aina joku näytti pieksetyltä tai muuten vaan vinksahtaneelta, jokunen kuva kuitenkin tuli: 
 

Hirmu kiva ja vaivaton oli tuolla porukalla lenkkeillä, vaikka ennen ei Sinnan kaa oo lenkkeilty, milloin vain uusiksi! :)  


1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Uusiks vaan! Lenkit ja jälkeilyt :)

Tiia